Jeśli odwzoruja je dobrze to będzie to duże miasto ważne jest aby z jednego konca na drugi jechać przynajmniej 15 minut a nie jak w 2015 były to 3 minuty
Na billboardzie są płatki z logo Ghost i napisem SMASH. Powrót billboardów z MW 2012? :D
You do not have access to view attachments
Każde znajdźki przyjmę w dużych ilościach :)
Fajnie by było, billboardy były najlepszymi znajdźkami ;)
Oho, F8RGE na reddit potwierdził, ze kolejny news będzie dotyczył świata gry, więc pewnie chodzi o mapę. Obstawiam jednak, że zobaczymy go w październiku :v
Oh nie 1 gwiazdka. Co teraz :v?
Napisałem o tym w newsie ;)
Wyglada na to, ze nie musimy czekac do pazdziernika :D
Cytat
Plan is to end the month with a bang.
Oh nie 1 gwiazdka. Co teraz :v?
Nie zapominaj o 20 ukrytych. Wśród nich oprócz fabularnych na pewno są jakieś specjalne np. włąśnie znalezienie wszystkich wraków ;)
Jeśli chodzi o tą rundę dragów to najprawdopodobniej może być taka jak w ProStreet czyli 3 rundy pojedynczych zawodów.
Mam nadzieje, ze na poziomie trudnym jednym z elementow będzie olbrzymi ruch uliczny jak w GTA czy The Crew chociażby, bo poki co Payback na ulicach jest wymarly strasznie
Jest potwierdzenie, że wszystkich klubów / ekip w mieście będzie 10! Czyli całkiem sporo.
No no, będzie się działo :) nie mogę się już doczekać.
To raczej wkurzało niż motywowało z tamtymi ekipami. Przydałoby się, by każda z nich miała jakiekolwiek postacie, nie tylko auta. Albo żeby wyzywali nas do tzw "outrunów" na ulicach z nienacka.
Każda ekipa będzie miała swojego szefa :) którego najprawdopodobniej na koniec trzeba będzie pokonać. A nie zapominajmy, że to tylko dodatkowe czynności xd
Pewnie będzie to podobne do ekip z CSR racing i przyznam, że byłoby to ciekawe rozwiązanie czyli im bliżej do szefa grupy tym lepsze nagrody
Wiele wskazuje na to, że nie uświadczymy glin podczas swobodnej podróży. Tzn. by zaczęły nas gonić, będziemy musieli aktywować specjalną skrzynię - bez sensu:( Rozumiem, że nie każdy chce, by podczas swobodnej jazdy zaczęły gonić go gliny, ale a tym polega zabawa - nigdy nie wiesz, czy nie spotkasz policji i nie rozpocznie się pościg.
Szczerze mówiąc mam mieszane uczucia. W sumie grając w Most Wanted wnerwiało mnie, że nie mogłem swobodnie pojeździć po mieście, bo zaraz pojawiały się gliny. Jak chciałem nabić punkty to robiłem jeden pościg i tyle. W Payback pościgi podczas fabuły mi wystarczą. Podczas eksploracji świata na pewno nie raz przeklinałbym policję a tak to jak będę chciał się pobawić podjeżdżam do skrzyni przynęty i gotowe.