Do 60 FPS w 4K wystarczy jeden GF GTX 1080 Ti[movie=youtube]Ge26tSLjfwA[/movie]
Myślicie, że będzie beta na PS4? Jeśli tak, to kiedy będzie można się jej spodziewać?
Myślę, że nie będzie bety w ogóle :)
A to szkoda, bo wypróbowałbym sobie gierkę przed zakupem. 190 złotych nie rośnie na drzewach, więc wolałbym wiedzieć w co się wpakuję :)
Poczekaj na gameplaye po premierze, ja nie kupuję od 4 lat NFSów w ciemno i dobrze na tym wychodzę - jeśli będzie niewypał to już na gwiazdkę będzie można kupić za 60% ceny
Może dadzą nam bete (mam taką nadzieje). Z chęcią zagralbym przed 10.11, by trochę zaspokoić ciekawość ale tez przekazać odpowiednie informacje twórcom o wczesnej wersji gry. Wydaje mi sie ze feedback od graczy z poprzednim tytułem trochę pomógł. Tak czy inaczej hajs mam przygotowany tylko nie wiem czy zamowic pre-order czy kupić w dniu premiery w sklepie stacjonarnym, by uniknąć sytuacji z 2015 gdzie moje zamówienie przedpremierowe przyszloby do mnie kilka dni po premierze.
Ciekawe, czy stacje benzynowe też będą naprawiać przebite opony.
A czy auto będzie jak w Rivals mieć pasek życia czy zrezygnują z tego? Wolałbym, żeby zrezygnowali, albo przynajmniej była to wyłączalna opcja
Zapewne nie ma paska życia.
Z prezentowanego HUDa wygląda, że zrezygnowali. Niestety wygląda na to, że zrezygnowali też z turbo, chyba że nagrania samochodów, które oglądałem nie miały turbo.
Z jakiego turbo? XD To nie Rivals. Nitro wystarczy.
Nitro z niebieskimi płomieniami to już jest zbyt wiele, myślę, że wyrośliśmy już z tego xd
Ja jestem ciekaw jak duża jest mapa, nic o tym nie mówią, a dawniej było wiadomo ile km dróg będzie w grze już na etapie gamescoma. Fajnie, jakby były rozwiązania podobne do MW2012 ale w większej skali, wg mnie ta odsłona miała naprawdę fajną mapę dającą dużo funu
Zgadzam się, najlepsze miasto to te z MW2012.
Wiemy, że mapa ma być większa niż w NFS 2015 :) W przypadku Fortune Valley trudno podać kilometry, bo będą bezdroża ;)
Ziomek pojechał do miasta :D
[movie=youtube]0mXgFw9Rl9M[/movie]
W mieście powinien być duży ruch jak w The Crew 2 a póki co widać, że z 2-4 auta na krzyż nas mijają, kiedyś pokazywali że w grze będą przechodnie a też już ich nie widać, mam nadzieję że to jest tylko okrojone pod wydzielone demo na gamescoma
A myślicie, że dlaczego nie było jeszcze oficjalnego gameplaya w mieście? Po tym co było widać na filmiku to jest inspiracja na Las Vegas co jest już wiadome od dłuższego czasu. Możemy się spodziewać luksusowych hoteli w tle, kasyn, ładnych zachodów słońca z widokiem na pustynię.