Pagani Zonda Cinque u dilera, 8k SB, klasa A, overall 740.
Ciekawe, jakie inne auta poza RTR-X będą seryjnie w S... O dziwo, bardzo wysoki overall ma Carrera S, bo aż 739 - takie GT3 RS ma 736.
Ludzie, co tu tak cicho? Przecież awaria jest, a Wy smutków tu nie przelewacie!
Jak tam wrażenia po Car Classes? Ja mam dwa ogromne zawody: po 1 - to jakaś kpina, by wynagrodzenie za wyścig się nie zwiększało ze wzrostem poziomu, a po 2 - bugów jest jeszcze więcej niż było. Choć z jednego się nawet cieszę - magnety czasem nie działają. :D
Wkurza mnie ogroooooooooooooomny brak synchronizacji. Mam tak że dojeżdżam na metę jako pierwszy a wyskakuje mi ze dojechałem jako 2,3,4.. lub w ogóle nie ukończyłem wyścigu. A internet mam dobry...
Moje wrażenia? Zero reakcji, update, mimo początkowej ekscytacji, nie zmienił mojego dość negatywnego nastawienia do gry. I chyba nawet wprowadzenie wyścigów drag nie poprawi tej sytuacji. Nie wiem, może ja za dużo wymagam od twórców, może oczekiwałem czegoś innego, albo może ta gra jest zwyczajnie spokrewniona z papierem toaletowym.
Chyba najwyższa pora powiedzieć Worldowi "Dość!" i zakończyć przygodę z tą produkcją. Zobaczyłem zmiany w updacie, dałem grze jeszcze jedną szansę, ale zmiany te były dobre tylko na papierze. Nie będę grał w coś, co mnie niemal na każdym kroku zawodzi. Adios, NFS World!*
------------------------------------
Autor postu nie wbił w żadnym MMO poziomu wyższego niż 20, taka ciekawostka :P
* - proszę, nie płaczcie za mną
.
Tak nawiasem mówiąc, do gry wrócił Nissan Silvia S15 w wersji policyjnej.
Mam przykrą wiadomość. Parę dni temu hakerzy włamali się na konto Teenage Transportera i sprzedali jego wszystkie auta a także pozbyli się części, skill modów i SB, przez co ten musiał niestety zakończyć swą działalność w World.
Nie ma to jak zabezpieczenia bazy danych przedwojenne <3
Murci SV u dilera. Klasa S, 6.5k SB.
EDIT: A jednak! Teenage Transporter dalej kontynuuje swą działalność w World! Na dowód film z SV.
[movie=youtube]4jjzTlEgVCM&feature=g-u-u[/movie]
EDIT2: Zmieniły się auta za IGC. Oto i one:
- Aston Martin DBS - 1,8kk
- Porsche Panamera - 1,4kk
- Ford Focus RS - 850k
- Renault Clio V6 - 500k
No mi by się przydało... :P <FAP><FAP><FAP>
Dzisiaj będę ogarniał max speeda reventona, a 4.0 zaraz się przejadę ;D
Tyle już wersji wyszło :) Lepiej jakby dodawali nowe modele a nie ulepszali starsze.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!