Hehe, nie mogą się modele aut wykonane do The RUN zmarnować, ze wszystkiego trzeba kasę wydoić.
Walą tymi Porsche i olewają inne marki. Taka prawda. Dam sobie jajko uciąć, że do plików przy następnym patchu trafi do plików nowe Porsche, pewnie będzie to 918/ 918 Spyder by powoli zacząć wypełniać ubytek w klasie S.
Ja chcę 918!!! Najlepiej i RSR, i Spyder. Do tego jeszcze nowy Boxster S, Panamera Turbo S, Cayenne Turbo(bo SUV-y mają przecież być), 911 993 GT2, 911 964 Turbo, 911 996 Turbo, 911 997 Turbo FL, 911 991 Carrera 4S, starszy Boxster S, ten najstarszy też mógłby być, Cayman R, do tego starsze Cayenne Turbo S, 911 997 Carrera GTS, Panamera GTS, 914, 924, 928, 911 (901) Carrera RS, 356, może jeszcze Moby Dick... Ludzie, przecież proszę o tak niewiele!
Też lubię porsche, ale bez przesady... -,-
Siekierka, dobrze że nie pracujesz nad NFS'em bo były by same Porszaki xD
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Przypominam, że już kiedyś było NFS Porsche - które według wielu jest nadal najlepszą częścią serii.
Lamborghini Sesto Elemento w wersji Interceptor jako nowy top-up. Od 80 zł tylko....
Tylko 80zł xd.. Ja tam nie zamierzam tracić kase na SB.. Teraz tylko trzepie IGC skoro rotacje co 2 tyg. :D
Tak, teraz to nieopłacalne, bo każde auto prędzej czy później trafi za IGC.
Trochę przesadzają z tymi cenami, ogólnie koszenie kasy a i tak według mnie to jest bez sensu, no ile jeszcze pogracie w Worlda a pomyślcie ile już niektórzy na niego wydali...
No ja mam znajomego który na gre wydal juz ponad 900zł, na swoim koncie ma wszystko.. Ale ja bym tak nie chciał.. No bo po co? Ja na gre wydałem raz 7zł za 4500SB i mi starczy. :D
Lamborghini Reventon doszło do gry w piątek. Klasa S overall 756, cena - 8000 SB :D
@DOWN: Modernizacja tuningu - tzn. podział na body-kity, spoilery, itp. po nowym roku, więcej noob carów :D
Dobra, dodam go do CarListy. Piszcie tu jakby co wszystkie zmiany zachodzące w NFS World, dotyczące aut.
Zamiast tak dodawać mogli by przemilczeć i zamiast Worl'da stworzyć Underground 3 z fabułą na tej podstawie co jest World.
Mogliby zrobić tak, że za wbicie lvl'a dostajemy ileś kasy. Teraz w sumie nic się nie dostaje za to.
Za każdy większy lv dostajesz więcej kasy za wyścigi, pościgi itp. Ale na razie trzeba się cieszyć ze zmiany aut za IGC co 2 tyg. :D
Mimo to czuję pewien niedosyt. XD
Może przez tak wielką ilość bugów, którą zamiast zmniejszać z każdym kolejnym patchem Oni powiększają? xD