A teraz wyobraźcie sobie te naklejki na aucie innym niż Lambo. Z pewnością każde ruskie dziecko, które je dopadnie, nałoży na np. E30. ;)
Coraz bardziej widać desperackie odruchy BB. Kto normalny kupi te 9 naklejek za 40 zł? Powinni przemyśleć to co robią, bo w rocznicę będą mogli zamknąć swoje serwery.
Oczywiście 40zł za boosty a naklejki są gratis ;)
Nissan 370Z został poprawiony. Podobno jeździ teraz o wiele lepiej w stosunku do auta przed poprawą.
To widać po wyglądzie zewnętrznym auta :D
Dobra, czas przedstawić nowości z patcha rocznicowego:
Nowości:
- Chevrolet Camaro ZL1 zostanie dodany za darmo (0 IGC) na czas trwania tygodnia świętowania 2. rocznicy,
- 6 nowych piosenek zostanie dodanych do free roam, sprintów i torów,
- Zostanie dodany tryb wolnej kamery - po naciśnięciu V gracze będą mogli obracać kamerę wokół dowolnego kąta , a także przybliżać i oddalać na dowolną odległość.
- Zostanie dodany vinyl upamiętniający niedawno zmarłą członkinię społeczności, STACECAKEX
Poprawki:
- Poprawa błędu powodującego rozłączenie z serwerem przy przeglądaniu profilu gracza, który właśnie sprzedawał auto,
- Poprawa błędu, zapobiegającego kupowaniu przez niektórych graczy Tajemniczych Pakietów,
- Poprawa odbić vinyli na BMW M6 Covertible, Shelby Terlingua i Evo X,
- Poprawa błędu z vinylami na bagażniku Audi S5,
- Poprawa przednich świateł w Gallardo Spyder,
- Poprawa błędu powodującego znikanie detali w 911 GT2, gdy jest oglądane z dystansu przez innych graczy.
Nowe auta w plikach:
- Lamborghini Sesto Elemento,
- BMW 3.0 CSL
W adresach nic ciekawego poza tym:
GOOD SHIFT
MSG_PUP_GOOD_SHIFT
OVER REV
MSG_PUP_OVERREV_SHIFT
PERFECT SHIFT
MSG_PUP_PERFECT_SHIFT
Juz niedługo do World powinny zawitać dragi. :)
No nareszcie dragi. Camaro Elite się przyda :D
Co z tego, że dali stock'a Camaro, jak i tak po tygodniu albo go wycofają, albo dadzą do gry za SB, a w zamian dadzą nam jakieś stare autko za IGC.
Oj tam przesadzasz Squarter. Ja z tego skorzystałem. :)
No jak na darmowe autko to jest spoko :)
Siema.
Ja tu grę ściągam już się psychicznie nastawiam na kupno mitsubishi, a tu niespodzianka! Camaro z 2 klasy
<hura>
Jak byście szukali znajomych, to mój nick: POLISHRAJDER
Przecież tu było napisane że Camaro jest darmowe przez tydzień i że jest w 2 klasie to chyba oczywiste. Jak w 2 klasie jest wersja 'Elite' to i zwykła wersja też tam będzie.
3X25-6FNC-H7KP-JKH4 Kod na 750 SB, działa tylko przez najbliższe 24h.
Ja skorzystałem, ale mam nadzieję że to nie był ostatni kod ze strony EA...
Ja zauważyłem zbugowaną kamerkę z przodu ZL1 oraz początkowy napis przy włączaniu gry "Quickilme Games".
Kamerka jest zbugowana, a co do tego napisu to spowodowane jest tym, że BB przemienia się właśnie w Quicklime Games.