Wiem, ale pomarzyć zawsze można :P Po BB wszystkiego można się spodziewać :)
Zawitało już dzisiaj. ;) Wraz z patchem w plikach poza tym średniakiem z T2 za 2800 SB pojawiły się:
- Infiniti G35,
- Bentley Continental GT Convertible,
- Porsche 911 GT2 (997)
I ja się pytam: po kiego wacka kolejne 911 GT2?!
Ponoć kanionów mamy się spodziewać w 2013. Albo coś źle przeczytałem.
.
Phi, kaniony mieli zrobić już po wyjściu The Runa, bo spece od mapek i innych pierdół mieli robotę przy nim. Btw. GT2 nowsze będzie? Hmm.;P
W Ask Marc zapowiedzieli kaniony na na początek nowego roku. (znowu...)
Ja się spodziewam po BB że bez strajków to my nie zaznamy kanionów do ok. 2100 -,-.
Wiesz, BB ostatnio straciło serię NFS, więc to może być dla nich motywacja, aby ukończyć kaniony nieco wcześniej i pozytywnie wszystkich zaskoczyć. ;)
W takim razie i na protesty nie ma co liczyć, byłoby zapewne tak samo, jak ze skill modami.
Bentley Continental SS Convertible u dilera w cenie 4600 SB.
A może tak dla odmiany zamiast kolejnego zje(tuuuut!)o wozu, twórcy daliby do gry nowe tryby gry i zrobili coś z j(tiiiiiit!)i dziećmi, które cały dzień siedzą na tym j(tutuuu!)m All In? Może jakiś mnożnik X0,5 do nagród przy dużej popularności eventu i X2 przy mało aktywnych wyścigach?
EDIT: Tak, ewidentnie hejtuję Worlda. Ale co ja poradzę, że mimo małej konkurencji w niszy, twórcy zlewają sprawę i sobie robią k(tuuu!)a żarty?
.
Recek, tu nie ma z czego się gorączkować, BB robi nas w ch*ja. Kaniony są obiecywane odkąd Run wyszedł, bo wtedy programiści robili mapki etc przy nim. Tekstury, ogólnie całą mapę mają już gotową (bo co to jest kurde zrobić wjazd do kanionu, dla dobrego grafika i programisty 15 minut roboty, plus połączenie tego w kupę drugie 15 minut), tylko czekają i wkurwi*ją ludzi. Tak samo jest z tymi trybami wyścigów- bo w końcu mają dać nowe.
Mat3usz- to można łatwo potwierdzić- wystarczy otworzyć pliki językowe gry. Zaraz spróbuję się do tego dobrać.
911 GT2 997? Szkoda, że ja na to już kasy nie mam...