Jedyne czego mogłoby brakować to więcej rodzajów ikonek w menu. Tak to jak dla mnie bomba.
No to będzie tylko mi się nie chciało już dziś dodawać. Będzie to. A o rankingu pomyśle. Może top 10?
// A co myślicie o tym aby tu w topie dodać trzy ikonki - Wiadomości, newsów, i wyzwań?
Ranking to w osobnym dziale, i to TOP 1000, a nie TOP 10 - tak było w Metal Damage, w StreetofRace chyba nawet więcej.
Nazwa NFS nie jest zarezerwowana przez EA, więc nie mają prawa za co się przyj**ać. Oni prawa mają do Need for Speed a nie do NFS
NFS to Narodowa Federacja Strzelecka. :P Więc to oni mogliby się przywalić o prawa autorskie.
S13 - czego się do zdjęć przyczepiasz ? żal mi cie dziecko..przecież na każdej stronie internetowej o tematyce nfs'a masz w topie zdjęcia z NFS..nie tylko w topie.praw autorskich do screenów oni sobie nie zastrzegają chyba ;)
Jak na taką stronę to za ciemne. Tego typu strona powinna być jasna :p Poza tym mało zrobione, ale lepiej zacząć od nowa.
To jest firmówka więc dorośnij. Mało zrobione ? To jest taki styl człowieku który jest znany od dawna a mówią na niego "minimalizm". Ciemne tło ? Topowi graficy robili większe różnice kolorów i ich chwalili, a ty że jesteś przyzwyczajony do kolorystyki typu "zaczynam karierę od gimpa, ocenicie?" to już nie skomentuje twojego gustu bo każdy ma inny. Tak czy siak błędem nie można tego nazwać.
eth- źle mnie zrozumiałeś. Wiem co to minimalizm, chodzi mi o to, że layout chyba nie jest skończony. Z tymi kolorami sam cie nie rozumiem...
Bo F3 uznaje tylko jeden styl. Inne mu się nie podobają. No cóż, co poradzisz. By nie robić offtopu. Bardzo ładny, podobują mi się takie ciemne klimaty.
Moim zdaniem można by się do kilku rzeczy przyczepić - niektóre szare napisy są zbyt mało widoczne, a buttony zrobiłbym w kształcie kwadratów - krągłości tu nie pasują. Poza tym - oboje powinniście sobie trochę ochłonąć.
F3 - powinieneś otworzyć się na inne style, bo wiecznie ograniczasz się do jednego i tego samego.
eth - Ty natomiast nie powinieneś krytykować jego opinii, gdyż ma on prawo powiedzieć, co mu się żywnie podoba i może mu się to nie podobać. Każdy ma inny gust, bo chyba sam wiesz dobrze, że gdyby każdemu się wszystko podobało, to świat byłby jeszcze bardziej nudny, niż jest. To, że w kwestii projektowania layoutów wyprzedzasz go o lata świetlne nie oznacza, że nie ma on prawa Cię krytykować - myślę, że za lizodu*ami chyba nie przepadasz.
To tyle ode mnie.
Otwieram się na nowe style i właśnie ten post był tego dowodem... Tu po prostu nie pasuje ciemny, a kolorystyka jest nudna. Mógłbyś dodać jakiś kolorek. Na forum o grafice pewnie też by ci tak powiedzieli.
Layout bardzo ładny, aczkolwiek buttony mi się nie podobają.
Dużo lepsze, ale brakuje jakiegoś smaczku, kolorku.
Tylko gdzie i jakiego? ;) To jest wstępny projekt dla klienta więc pasowało by wyłapać jak coś błędy...