Dzięki ethreex za rady .. specjalnie wstawiam żebyście mi coś poradzili. Nie każdy jest od razu super grafikiem..
For3ver, jak chcesz rady to daj to kurna na portal graficzny! Wkurza mnie takie cos...
Lay taki sobie.
Menu poziome słabe, nagłówki w prawych boxach za duże i kolorystyka mi nie pasi do strony o nfs. 4-/6
Jako w ogóle nieznający się na grafice uważam że w tym Lay'u jest tylko jeden minus: za dużo białego. 8+/10
Moim zdaniem bardzo fajnie wyszło..gratuluję ! tylko ten biały ja bym troszkę przyciemnił do szarości...nie takiej ciemnej jak w okół no ale..daje 8+ / 10
Jeden motyw podoba mi się tylko w tym themie a jest to wykończenie "top'u". Niedługo będziemy odświeżać nieco wygląd nfszone i na pewno wezmę to pod uwagę.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
za duzo bieli wiesz ze nfs jest z dziedziny wyscigi a to ogolnie jest strret do zrob cos ciemnego po samej nazwie mozna stwierdzic ze underground znaczy podziemia wiec zrob cos w stylach ciemnych szary czarny itp
No moze bys ten layout na pierwszy raz ale moim zdaniem za bardzo napackane tam jest zrob przejzysty bardziej
Czcionki do kitu. I tyle. Ciasno trochę i top słaby. Stopka całkiem odbiega od reszty.
DEEW - nabierz najpierw doświadczenia w programach graficznych, a potem bierz się za layouty. Poczytaj tutki, tego czegoś oceniać mi się nie chce.
3nd - Według mnie to słabizna. Tekst w polu "start" za mały, z lupą trzeba go chyba czytać. Do tego te kolory, które są przestarzałe. :(
Zacznij od zwykłych layoutów, portfolio robi się na końcu.
Portfolio mi się teraz przyda. Jak wrócę w środę to zacznę być może layouta.
DEEW ten lay jest po prostu do bani...nie mam słów..wszystko jest za duże !
DEEW - za duże i, o dziwo, słabo czytelne, dodam. Pomysł na panel news jest OK, tylko, że za mało rzuca się on w oczy. Czcionki i nagłówki za duże i za słabo czytelne. Niestety. Siadaj. Pała.
RiV - jak już ci mówiłem - ch00y00we. Ogólnie czcionki niezbyt dobrze dobrane, wszystko ma za słaby kontrast i wygląda przestarzale. To nie jest elegancki styl... Do tego ten okropny pasek pod napisem - mówię mu NIE! Pała.
No słabe. Kolory okropne, sam styl również. Piszesz, ze potrzebujesz portofolia, powiedz mi do czego ci ono jak na razie za dużo prac nie robisz, z resztą sorry, ale za dobrych też nie. Ćwicz dalej ; )
Najfajniejsze to na dole. Jedyne, do czego się przyczepię, to do czcionki użytej przy "Creative webdesigner" i do statyczności nicka "Leeav". Chodzi mi o to, że mogłeś się lekko tymi literkami pobawić. Ale same listki są świetne.
To logo na 3- jest. Logo nie przemawia do mnie, napis Leeav jest ciut za duży i te listki są wg. mnie w złym miejscu. Ale nie martw się, logo to cholernie trudna rzecz, trzeba mieć spore umiejętności by naprawdę dobre zrobić.