Dziwny ten layout nie podoba mi sie
Bardzo fajny layout, takie lubię. 5-/6, bo jest wiele podobnych w sieci. :)
Illusion, czytanie ze zrozumieniem się kłąnia. Napisał chyba, żeby oceniać w skali 1-10:P
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fajny lay i, o dziwo, tutaj nie przeszkadza mi nadmiar bieli. Jednak wszystko jest w zbyt wielkim ścisku. 8/10
Ja oceniam w swojej skali i nikt mi tego nie zabroni.
Ładne, wręcz piękne ;)
10/10.
Chyba będę miał zlecenie dla Ciebie.
z tym TESCO to mnie rozwaliłeś xD
ja daje od siebie 7 + / 10
wolę lay'e takie jak np. nfszone.pl bo są przejrzyste i czytelne..tutaj musiałem troche na niego popatrzeć żeby coś znaleźć..
hehehe :D Tesco fajne 10-
Tesco buahhahahah co to ma do rzeczy ;p ? Hot Wheelsy ? 10
W pierwszej pracy nie podoba mi się stopka. 8-/10 - bez rewelacji.
Drugiej pracy nie oceniam, poniewżnie jest skończona.
TYPOGRAFIA SSIE! W tekscie ciaglym nie daje sie cienia i wygladzenia! I napisz mi prosze, jak to jest mozliwe, by napisy w menu poziomym byly mniejsze od naglowka newsa? Wpisz w google pojecie typografia, przyda Ci sie. W stopce wszystko za duze jest, co nie pasuje do reszty laya. Dla mnie to na 1 jest, 0 czytelnosci i 0 urody.
@Moderson:
Daję 9/10, bo poszerzyłbym panel newsów, a prawą stronę zwęził. Newsy są jednak ważniejszym panelem na str. głównej i w szerokości powinien zajmować większy procent (większą połowę :D ).
Nie jest zle, ale jest wiele podobnych, nie wyroznia sie zbytnio od 36584230 innych logotypow.
Wiele podobnych ? Pokaż kilka przykładów. A z resztą pomyśl ile na świecie może być grafików i trudno żeby nie było podobnych. No ale ja za bardzo nie kojarze.
Jakbym nie mial bardziej ambitniejszych zajec, niz szukania podobnych logotypow. Po prostu jest wiele podobnych... A poza tym do dobrego loga temu troszke brakuje. ;)
Ładne, ale w tym wypadku illusion ma sporo racji. Jest sporo podobnych...
Top średni
Panele takie se
Stopka Zajebista
to ocena laya wykonanego przez Modersona :) daje to średnią 3+
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!