bardzo przyjemny..:)
nie podoba mi się tylko ten panel 'Seria NFS'..bo jest wszystko porozwijane..
ale tak to dam Ci za to 7 - / 10
Ja dam 4- ale dużo trzeba w nim poprawić by był idealny :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
ja dam -4/6 bo to początkujący;] sam nie jestem lepszy
A w skali do 5 czy do 10 dajecie ?
Sorry, ale slabe to troche :/
Za proste, daj gradienty jakies. Ogolnie to ma duzo wad, nie chce mi sie ich wypisywac. 2+/6
Cienko, ale czemu ? Coś więcej, jakieś rady. Ja dopiero zaczynam, a ty juz troche się w to bawisz.
W twoim ten top ssie chociaż na to nie patrze, bo ja też ze swoim się nie starałem, ale na tą laskę patrzeć nie moge i te miasto. Tak ogólnie to mi się podoba i fajne hovery, ale podobne prace ciągle robisz..
Wyrabiam sobie styl po prostu. Typowe portalówki i tyle.
A ty robisz wszystko zbyt proste. Mało efektów, gradientów i za jasne to robisz. Ten czerwony razi i strasznie wygląda na czarnym tle. Musisz posiedzieć nad layem od 3 do 7 dni nawet jeśli jest on w całości. Musisz zmieniać, dopracowywać, tak aby on tobie się podobał i był ładny. Tego się nauczyłem przez ostatnie parę miesięcy. I nawwet jeszcze kilka błędów mam do poprawy w moim layu, choć już poprawiałem.
No ok , lepszych nie robię ale mocno się bazowałeś na pracach użytkownika ~Yutrii z Grafy.No jest fajnie , tylko mnie interesuje jedna rzecz( przytoczę czyjeś słowa :D ) czemu wy kurde robicie szablony stron www na pokaz , a nie dla konkretnej strony?Ludzie , co mi z tego , że odpicuje layout i się będzie świecił jak psu ( wiadomo co ) na wiosnę , kiedy nie da się go zakodować , albo czas zakodowania będzie tak długi , że nie wiadomo czy w ogóle to się stanie?Graficy!Słowami mojego kolegi ( no nie z reala ;P ) mówię wam jedną ważną zasadę która brzmi: Jeśli robicie szablon strony ( nie ważne jakiej) to nie róbcie go tylko dla przysłowiowego ,,szpanu" - bo co ci ze szpanu kiedy go koder nie zakoduje?Nie róbcie layout'u myśląc , tylko o sobie i tym jaki to ,,szacun" będzie jak pokaże go na necie , włącznie to w też pracę kodera i ile czasu musi na to poświęcić , aby móc idealnie zakodować nasz szablon.Tyle ode mnie ;]
Weźcie się za trening a nie pokazujcie tego "szajsu". Sorry ale inaczej się tego nie da określić. Pokazujecie tu swoje wypociny a tak na prawdę nie macie się czym chwalić. Polecam tutoriale bo bez nich daleko nie znajdziecie.. Stylu nie da się wyrobić, styl trzeba mieć.
umiał by któryś zrobić szablon dla klanu w call of duty 4? :DD
Za free raczej nikt Ci nie zrobi.
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843
no niestety ;d nic za darmo na tym swiecie juz nie ma -.-