manulx, nie wygładzaj czcionek. Kolorystyka brzydka.
Poczytaj o typografii, kolorystyka za jasna, ciężko się czyta. Rozmiar czcionki w newsach itp. to ok. 11px. Ustawienie paneli też brzydkie.
Strasznie brzydkie. Ja tam nie umiem layoutów ale sam bym lepszy zrobił.
Tak to mój pierwszy layout...
Czyli mam starać się np. inne strony odwzorowywać?
manulx - niekoniecznie. Masz zrobić layout tak, by Ci się podobał, ale również tak, by był on czytelny oraz posiadał to coś w sobie. Bo twoja obecna praca jest płytka, dość tandetna. O ile sam top wygląda całkiem nieźle, o tyle cała reszta gryzie się ze sobą - okropny pomarańcz, zdeka przesadzona kolorystyka, zero przemyślenia. Przecież o stronie oprócz szaty graficznej powinna decydować jej treść. A tutaj miejsca na nią zwyczajnie nie ma - kto widział taki maluteńki panel news? Przecież to jedna z najważniejszych, o ile nie najważniejsza rzecz na głównej. Podoba mi się jednak pomysł z zostawianiem samych "nagłówków" na nie - ludzie zobaczą wtedy tylko tą treść, która ich naprawdę interesuje, a jeśli chcą zobaczyć jakiś filmik, będą musieli jednak zajrzeć do rozwinięcia. Dałbym jednak małe miniaturki do tego. Panel tylko powinien, jak już mówiłem, rzucać się bardziej w oczy.
Największym pozytywem twojej pracy jest to, iż dałeś mi natchnienie do zrobienia layouta na ten temat. :-) Oceny nie dam, gdyż chcę, byś przeczytał to, co Ci napisałem. A ty strasznie leniwy jesteś i nic nigdy Ci się nie chce.
&Moderson powiem tak layout jest bardzo fajny ale troszke scisło jest troszkę szeżej by było i ok wtedy lepiej bedzie go pociąc i zakodować dla mnie 5+ na ten stan
Jedyne co mi się w nim podoba to buttony. Reszta jest stara, szarobura i strasznie oklepana. Ode mnie 3 za starania.
Ładnie wygląda. Prosto, i schludnie. 5
Cóż - nie spodziewałem się, że zrobisz coś tak ładnego i że wreszcie zrezygnujesz z tych ohydnych pogrubionych czcionek.
No ja też się tego po tobie nie spodziewałem. W końcu coś innego i bardziej nowoczesnego. Idziesz w dobrą stronę ; >
zarąbiste..teraz tylko kodować ;d
Lepiej mi powiedzcie czy brakuje wam jakiegoś elementu. Bo nie mam doświadczenia w tych sprawach. Nie wiem, info czy co kolwiek. nom?