Radek - znowu to samo... Wybacz, ale nie podoba mi się to. Dam te 3 za wkład pracy.
S13 - cóż... Ta sama powtarzalność co u Radka. Też dam te 3.
Radek ładnie - 4
s13 trochę gorzej - 3
O, wreszcie coś ciut lepszego. Napis jednak jak dla mnie strasznie ssie. Nie wiem, czy to kwestia doboru odpowiedniego stocka, czy Twój wkład, ale ta jest na 4-.
pokaż stock, bo już dużo razy się złapałem u ciebie..że stock był już zaje*isty a ty go troche pod tuningowałeś ;)
Reev, Ty chyba więcej czasu spędzasz nad znalezieniem stocka niż robieniem sygny. :p
Napis mi się nie podoba i ten brush czy tam C4D też mi się nie widzi. Zamiast tego mogłeś nad innymi rzeczami pokombinować. 3
Radzio - hmmm... Mam podobne odczucia co siekierka. 3
daje 5/6
moim zdaniem przesadziłeś z CM..troche za dużo..no i ta rihanna na tym stocku nie wygląda najpiękniej
// oceniać w podpisie nową ;) moje pierwsze dobrze zastosowane C4D ?!
Rihanna... Już rzygam na jej widok... TV - ona, radio - ona, internet - ona. Aczkolwiek oceniając efekty to 5 się należy.
Radek, ta z autem kompletny niewypał, a ta druga - nawet nie wiem z czym to,. widzę kobietę chyba. :P Tez nie wyszła. Niby jakieś tam efekty sa ale nie pasujące. 3 za obie.
3nd, ładny stock i chyba tyle. Bo ten brush rzucony bez sensu, i celu. Napis nie pasuje. Nasyciłeś lekko stock i co? phi. 3+
Siekierka, profesjonalnie. Ale troszkę za bardzo przyciemniłeś tło z prawej strony kobiety. Delikatnie za mocno. Wolał bym ten napis w miejscu gdzie był by czytelny. W sumie to mógł by wtedy szpecić sygnę dlatego z twoją daję 5.
Teraz to wygląda to ohydnie. Weź zostaw tego szpetnego stocka lepiej. 1.
ps. Za V3 taka sama ocenka. :-)
Radzio, Ty robisz g*wno z niczego. ^_^
1. Zostaw stocka, bo tylko psujesz sobie humor naszymi ocenami. :)
Stock jak stock - uzależnia. :P A tak na serio, to stock dobry, ale obróbka - już niekoniecznie. Przesadziłeś z ostrością C4D, napis jest ohydny (poczytaj jakieś tutoriale na ten temat), ramka ssie, a wtopienie dość przeciętne. Cóż, pracka tak na 4+ jak dla mnie.
Za bardzo rozmyłeś Vipera.
Ja rozmyłem tylko przednią część, a tak się zrobiło po nałożeniu kolejnych warstw.
No, ale psuje to wygląd, na częsc główną wygląda napis.
Faktycznie te rozmycia wszystko psują. Dam 4.