Cudna. Chociaż to C4D na rogu...Rozmyłbym to. Ale i tak śliczniutka. 6.
Lewa strona pusta bardzo. Dam 4 :)
Ill. - 6
cocacola :
wymiary do bani..obie na 1..a do tej pomarańczowej dostawiam plusik..1+.
Post NFSMan'a i Demi'ego na wylocie, powodem jest nabijanie postów.
ZeroCola - złe wymiary, napis sux, mało zrobiłeś. Jedyneczka. P.S. Za wyrazem War nie powinno być przecinka. :p
ill-świetna nie mam się do czego przyczepić 6
zero cola- złe wymiary za pierwszą 1 za drugą 1+ podobnie jak radzio za ten pomarańczowy
Siekierka - 5
3nd- ..hmmm..dam 4 -..nie podoba mi się to światło przy spoilerze..ogólnie-taka sobie..
W moich młodych oczach wygląda to żadnie. 3-.
Radzio: jak zauważył PZero w tym miejscu z prawej strony na środku jest coś za bardzo przyciemnione i to szpeci sygnę, ale ogólnie pikna, masz 6 z małym minusikiem :)
PZero: nie ma nic specjalnego w tej sygnie, taka jakaś dziwna (?), ale za pracę, którą w nią włożyłeś masz 4+
3nd: ładna sygna mogła by być gdyby, nie było tego światła przy spoilerze, napis za duży, brakuje też jakiejś ramki, spróbuj zrobić większą głębię, również 4+
Hmm. Większa głębia by to zepsuła. Akurat taka jest idealna. Nie będę dawał ramki, bo ramka brzydko wygląda, trudno ją dopasować.
Szczerze? Słabo. Po pierwsze, złe zeskalowanie. Po drugie, bardziej w oczy rzuca mi się rozmyte tło, auto jest gdzieś na 2-3 miejscu, a tak być nie powinnp. Po trzecie - wygląda to jak stock po leciutkich przeróbkach, zresztą identyczne zastrzeżenia mam do tej z Viperem. Sygna to nie 10-15 minut i podstawowe efekty. Dam 2, bo na 1 nie zasługuje.
manulx - włożyłem w nią ponad 1h pracy. A sygna dziwna akurat to musi być - bo jak coś jest zwykłe to jest do d**y. :-)
@down - nie miałem na myśli jakiegokolwiek usprawiedliwania się, widocznie źle zrozumiałeś moją wypowiedź.
Illusion - pokazałeś klasę. 6+, bo Crysis to wyj*bana gra.
3nd - widać, że coś tam pod palcem masz, ale źle skalujesz obiekty na sygnie.
PZero - jak zawsze - dobrze. Ale zauważyłem u ciebie monotonność. ;p Ciągle to samo. Pewny schemat. :P
Radzio - rozmazał bym delikatnie nad samochodem. W ogóle jak dla mnie to źle ze skalowany ten stock. :P
A i powiedz mi dlaczego ta Honda ma światła innego koloru. Jedno jaśniejsze od drugiego. :P
Dlaczego światła - nie mam pojęcia..na stocku już tak było
Skalowanie - uwierz że skalowanie jest dobre..mam taką metode skalowania że..( nie powiem jak to robię ) ;d bo mnie skrytykujecie .ale to jest dobry sposóbpod tym względem że auto na 100% się nie '' rozpłaszczy'' itp.