Siekierka - wow, nie mam się czego uczepić. :D 6
F3, - napis nieczytelny, a co za tym idzie zbędny, do tego grunge, sprite czy jak to zowią nie pasuje po prostu do sygien z samochodami. To samo tyczy się hondy, tylko tu napis jest w złym miejscu. O kolorystyce nie wspomnę. 3 za obie.
Sorry, ale illusion ma w większości rację. Tyle, że moim zdaniem CM do sygien z autami pasuje. A napis ma być nieczytelny, bo o to w nim chodzi. Tylko coś mi tu nie pasuje... 5 dam za obie.
W tej ostatniej sygnie szczerze mówiąc, to sam uważam, że mi nie wyszły te cm'y, mogłem ich nie robić, albo zrobić ich jeszcze z 2 razy tyle..
Napis nie potrzebny , ale reszta jest ok. 5;)
ZeroCola - przekombinowane. 3+.
Moderson - ramka ssie. Reszta... Fajna. :-) 5+ dam.
Całkiem fajnie wyszło. c4d fajne..ale to tło mi troche nie leży..to zacieniowanie po bokach..na aucie..hmm..po prostu auto powinno być '' czyste '' ..po bokach wtopione a na masce czy szybie powinno być czysto bez c4d itd...Ale dam 5 z minusikiem ;)
oczywiście każdy ma inny gust..zapewne siekierka ma więcej racji ;ddd
Miejscami takie rozmazane mi sięi to wydaje, tło bym bardziej posmużował :D i mogłeś dać 30 pixelową ramkę i rozjaśnić troszkę :D 5-
DEEW - sory..ale po prostu..dno..1
Dokładnie. Nie mam zamiaru nic więcej na ten temat mówić. Tyle, że ja dam 2.
Kolejny szajs. Nie wiem, po kiego grzyba mazałeś Nissana i do tego oszpecasz go tym dennym różem (w tym wypadku). 1!
Radek - ładna, ale stocka to ja znam na pamięć. I napis źle umiejscowiony. Taka na 5- ogółem.
DEEW - nie chce mi się tego komentować. Siadaj. Dwója.