F3 - finalnie jest dobrze. Ale nie widzę dobrze napisu. A widziałem. :D 5-.
Radzio - nadal napis lipny ale nie obniżę za niego bo sam nie umiem zrobić napisu. :P I to światło - mocne strasznie. 4+ a tak po za tym to bez żadnego odjazdu jest.
Radzio - CUDO! 6+.
F3 - niezłe kombinowanko, jednak Ronaldo wygląda tutaj ohydnie - chociaż to dobrze, przynajmniej lalusiowatości trochę stracił. Efekt mi się jednak niezbyt podoba przez przeszarpenowanie i przekontrastowanie. Do tego dowaliłeś ohydną GM - wcześniej było lepiej. Zresztą potraktowałbym to turkusem bardziej niż czerwienią. 4+ za kombinowanie.
O jeny ! Myślałem, że to jakieś disko-party. Kurde, jak ty to tak brzydko rozmywasz ? Rozmywaj ręcznie lepiej :D Ogólnie prześwietlone to, tu światełko, tu też... Napis brzydki. 3
Napis trochę do bani i bardziej pośrodku umiejscowiłbym stocka. Ale jest coraz lepiej. Dostaniesz... 5=. Robisz postępy, :P
Radek, mało zrobiłeś, albo ja mam coś z oczami. Dam 5.
masz coś z oczamy - napisałem że bawiłem się światłem..tu jest tylko tło rozszarpane potem rozmyte,kontrast,zabawa barwami,krzywe i inne różne efekty potem - 30 minut poświęcone grze światła ..za co chyba siekierka dał 6 + ;)
Ja się bawiłem z 40 minut, trochę nie mogłem się zdecydować na ustawienie stocka...
Kadr okropny, mogłeś wyciąć tak żeby było widać cały skuter, bo na początku nie wiedziałem co to jest. Tam z tyłu też nie wiem co to jest, jakaś rafa koralowa -,- Słaba sygna ogółem, ćwicz dalej :)
:P spoko CM-napis..wszystko jest zgrane..to tyle..5
Siekierka - cm i napis bardzo fajnie, ale reszta mi się nie zbyt podoba ;/ 4
Playboy - Skuter trochę lepiej wykadrowany, ale nadal źle, powinien być cały widoczny. Na to wszystko nałożone jakieś brzydkie fliltry, kolory... No słabo. 2
Czcionka ssie. ;x Tylko taka porada, zmień stocka ;) 3
Nawet, nawet, tylko mogłeś zrobic rozmiar 350x150, ew. 370x150. 5-