Radek - bardzo przeciętna. Jak dla mnie na 4.
F3 - tłumaczyłem Ci, że ramka tu nie pasuje. A przez nią wszystko spartoliłeś... 3+.
Twoje logo (to zielone coś w prawym dolnym rogu) mi tu nie pasuje. 5+/6
To tylko tak wstawiłem. Nie bierzcie nawet tego pod uwagę.
Bazyl - czerń zdecydowanie zbyt jasna. 5.
Reev - tłumaczyłem, że z tego stocka nic nie wyjdzie. I tak się też stało... Straszna głębia, ohydne GM, szpetna kolorystyka, i jeszcze to okropne logo... A z samym napisem też się już powtarzasz. 2.
Nie jest źle. Ja jednak bardziej zakryłbym lewą jego rękę. I mogłeś się bardziej skupić na jednym efekcie, niż na setce - C4D pomieszałeś z rozproszonymi brushami, które zresztą w jednym miejscu wyglądają dość tandetnie, ale cóż. Dam to 5.
F3 - trochę przesadziłeś z C4D i napis średni, ale... Niezłe! Dam Ci 6-.
Brzydkie. Głębię zrypałeś, na 1 planie ja tu widzę płot. Ogólnie mi sie to nei podoba.
RiV - tłumaczyłem Ci, żebyś wywalił to i zaczął od nowa, ale Ty zawsze idziesz w zaparte. I znowu wszystko zwaliłeś, żeby nie powiedzieć pewnego niecenzuralnego słowa. W dodatku nie zmieniłeś zupełnie NIC od czasów wersji, którą widziałem. A to oznacza, iż głębia jest okropna, wszystko przekontrastowane, a co za tym idzie - przeszarpenowane, a na dodatek Lambo w ogóle nie zostało dodatkowo uwydatnione - oglądając to zdjęcie zauważa się je dopiero po pewnym czasie. Oznacza to ocenę niedostateczny. Dziękuję.
Tłumaczyłem, że sharpen zbyt mocny. No i rozmyasz gaussem, a powinieneś ręcznie, bo jest lepszy efekt. Napis o dziwo bardzo ładny. Ogólnie to takie niezłe, na 5- rzekłbym.