laster Odpowiedział(a) w Problem z hamulcem
7 lata temu ( 20-11-2017 20:40 )
Re: Problem z hamulcem Też to miałem, dziwne. Ale nie gralem od dłuzszego czasu w nfs. Po formacie wszystko działało dobrze.
Kuchsee Odpowiedział(a) w Problem z hamulcem
7 lata temu ( 20-11-2017 20:24 )
Re: Problem z hamulcem ale wlaśnie chodzi mi o 2015...
PLPelson Odpowiedział(a) w Problem z hamulcem
7 lata temu ( 20-11-2017 20:09 )
Re: Problem z hamulcem W poprzednim nfs też się zdarzały takie problemy, jako że payback jest podobny to może znajdziesz jakieś rozwiązanie z tamtego
7 lata temu ( 20-11-2017 19:57 )
Re: Problem z hamulcem nie pomogło, już serio nie wiem co to może być, wiem, że kilka osób miało ten problem ale zawsze na padzie/kierownicy, nigdy na klawiaturze :/
Yosimoro Odpowiedział(a) w Problem z hamulcem
7 lata temu ( 20-11-2017 19:03 )
Re: Problem z hamulcem Wywal folder "settings" z folderu gry w "moich dokumentach". Jak włączysz grę folder załaduje się od nowa. Przy reinstalacji ten folder chyba pozostaje bez zmian. Nie wiem czy cos to da, ale to 5 minut roboty wiec warto spróbować. Może akurat coś się tam zbugowało.
7 lata temu ( 20-11-2017 17:04 )
Re: Problem z hamulcem ta, chyba z 5 razy ze zmianą dysku i nawet systemu
Yosimoro Odpowiedział(a) w Problem z hamulcem
7 lata temu ( 20-11-2017 16:27 )
Re: Problem z hamulcem Próbowałeś reinstalować grę?
7 lata temu ( 20-11-2017 16:26 )
Re: Problem z hamulcem próbowałem, to nie jest problem klawiatury, nie mam możliwości pada
Kakarotto18 Odpowiedział(a) w Problem z hamulcem
7 lata temu ( 20-11-2017 15:13 )
Re: Problem z hamulcem a miałbyś możliwość skołowania pada, jak nie to spróbuj zmienić klawiszologie w ustawieniach
7 lata temu ( 20-11-2017 09:14 )
Re: Problem z hamulcem no właśnie nie, bo gdy odłączę klawiaturę gra dalej trzyma hamulec i auto samo burnoutuje
PLPelson Odpowiedział(a) w Problem z hamulcem
7 lata temu ( 20-11-2017 01:20 )
Re: Problem z hamulcem Może to wina klawiatury? Klawisz się nie blokuje czy coś? sam gram na klawiaturze i też tak mam czasami
7 lata temu ( 19-11-2017 20:21 )
Re: Problem z hamulcem Witam, za każdym razem jak wchodzę do gry i próbuje jechać auto samo wciska hamulec, jedyne co mogę zrobić to palić gumę, co dziwne zrobiło mi się to ostatnio z dnia na dzień bez powodu po 140 godzinach w grze, nawet instalacja innego systemu nie pomogła. Gram na klawiaturze, wie ktoś co z tym zrobić?
RobciomixxNFS Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 03-11-2017 15:40 )
Re: Nasze fotografie @up Trochę ciemno
Pomyślałem, że ja również coś tam od siebie wrzucę, a co mi tam.
Ustawiłem sobie nawet na tło profilu w PSN, tam wygląda kozacko, bo jest odpowiednio przycięte.
No ale dobra, here it is:
MadaFaster Odpowiedział(a) w Koszty Tuningu
7 lata temu ( 18-10-2017 20:23 )
Re: Koszty Tuningu Nie, musisz robić naklejkami zawartymi w grze :p
fisiek1920 Odpowiedział(a) w Koszty Tuningu
7 lata temu ( 18-10-2017 12:37 )
Re: Koszty Tuningu A takie pytanko bo zaczelem sie bawić w Winyle tworze sobie Forda RS i naszła mnie taka myśl czy można jakoś wrzucić swoją grafike ? przypuszczam ze na kompie jest to łatwiej do zrobienia lecz gram na PS4 , chciałbym wrzucić np logo jagermeister i wielle innych da sie to jakoś wykonać ?
Gregi Odpowiedział(a) w Koszty Tuningu
7 lata temu ( 17-10-2017 20:56 )
Re: Koszty Tuningu No to jest w sumie taki środkowy palec wg mnie, no ale cóż. Mała carlista i jescze dowalą trzy prawie identyczne samochody xd
7 lata temu ( 17-10-2017 20:32 )
Re: Koszty Tuningu No tak myślałem ale nie czaje czemu 3 są w grze jak to to samo auto zamiast dać np jakieś audi czy Skodę ;P
Gregi Odpowiedział(a) w Koszty Tuningu
7 lata temu ( 17-10-2017 16:11 )
Re: Koszty Tuningu Wszystko gra - to są "trojaczki", trzy firmy współpracując ze sobą wypuściły na rynek tak naprawdę ten sam model. To nie żaden błąd XD jak poszukasz w internecie każdy model z osobna to zobaczysz, naprawdę one istnieją jako trzy różne auta.
7 lata temu ( 17-10-2017 15:48 )
Re: Koszty Tuningu Mam jeszcze pytanie , dlaczego są 3 auta które wygladają jak Subaru BRZ do kupienia (toyota , scion , subaru) są takie same. O co chodzi?
Kuchsee Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 16-10-2017 20:07 )
Re: Nasze fotografie
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.