Witam, za każdym razem jak wchodzę do gry i próbuje jechać auto samo wciska hamulec, jedyne co mogę zrobić to palić gumę, co dziwne zrobiło mi się to ostatnio z dnia na dzień bez powodu po 140 godzinach w grze, nawet instalacja innego systemu nie pomogła. Gram na klawiaturze, wie ktoś co z tym zrobić?
Może to wina klawiatury? Klawisz się nie blokuje czy coś? sam gram na klawiaturze i też tak mam czasami
no właśnie nie, bo gdy odłączę klawiaturę gra dalej trzyma hamulec i auto samo burnoutuje
a miałbyś możliwość skołowania pada, jak nie to spróbuj zmienić klawiszologie w ustawieniach
próbowałem, to nie jest problem klawiatury, nie mam możliwości pada
Próbowałeś reinstalować grę?
ta, chyba z 5 razy ze zmianą dysku i nawet systemu
Wywal folder "settings" z folderu gry w "moich dokumentach". Jak włączysz grę folder załaduje się od nowa. Przy reinstalacji ten folder chyba pozostaje bez zmian. Nie wiem czy cos to da, ale to 5 minut roboty wiec warto spróbować. Może akurat coś się tam zbugowało.
nie pomogło, już serio nie wiem co to może być, wiem, że kilka osób miało ten problem ale zawsze na padzie/kierownicy, nigdy na klawiaturze :/
W poprzednim nfs też się zdarzały takie problemy, jako że payback jest podobny to może znajdziesz jakieś rozwiązanie z tamtego
ale wlaśnie chodzi mi o 2015...
Też to miałem, dziwne. Ale nie gralem od dłuzszego czasu w nfs. Po formacie wszystko działało dobrze.
Aaa dobra, nie spojrzałem na tytuł tematu, spróbuj może przypisać wszystkie opcje do jednego klawisza a potem przywróć poprzednie
próbowałem to miliard razy, nie pomagało