Witam, za każdym razem jak wchodzę do gry i próbuje jechać auto samo wciska hamulec, jedyne co mogę zrobić to palić gumę, co dziwne zrobiło mi się to ostatnio z dnia na dzień bez powodu po 140 godzinach w grze, nawet instalacja innego systemu nie pomogła. Gram na klawiaturze, wie ktoś co z tym zrobić?
próbowałem to miliard razy, nie pomagało
Aaa dobra, nie spojrzałem na tytuł tematu, spróbuj może przypisać wszystkie opcje do jednego klawisza a potem przywróć poprzednie
Też to miałem, dziwne. Ale nie gralem od dłuzszego czasu w nfs. Po formacie wszystko działało dobrze.
ale wlaśnie chodzi mi o 2015...
W poprzednim nfs też się zdarzały takie problemy, jako że payback jest podobny to może znajdziesz jakieś rozwiązanie z tamtego
nie pomogło, już serio nie wiem co to może być, wiem, że kilka osób miało ten problem ale zawsze na padzie/kierownicy, nigdy na klawiaturze :/
Wywal folder "settings" z folderu gry w "moich dokumentach". Jak włączysz grę folder załaduje się od nowa. Przy reinstalacji ten folder chyba pozostaje bez zmian. Nie wiem czy cos to da, ale to 5 minut roboty wiec warto spróbować. Może akurat coś się tam zbugowało.
ta, chyba z 5 razy ze zmianą dysku i nawet systemu
Próbowałeś reinstalować grę?
próbowałem, to nie jest problem klawiatury, nie mam możliwości pada
a miałbyś możliwość skołowania pada, jak nie to spróbuj zmienić klawiszologie w ustawieniach
no właśnie nie, bo gdy odłączę klawiaturę gra dalej trzyma hamulec i auto samo burnoutuje
Może to wina klawiatury? Klawisz się nie blokuje czy coś? sam gram na klawiaturze i też tak mam czasami