Dla mnie HP i MW jest świetne i wolę ich nie porównywać, bo w sumie każda jest inna i ma inne założenia :)
Niestety kończę moją przygodę z MW. Skończyłem na ozłoceniu wszystkich samochodów. Zaliczenie wszystkich kamieni milowych wymaga spoooooro czasu, a tego u mnie niestety brak. Patrząc z perspektywy ukończenia HP (2010) i MW (2012) powiem tak: MW wypada trochę gorzej od HP. Na plus w MW przemawia otwartość świata, ale dużo ciekawsze były bronie w HP, które dawały większą dawkę adrenaliny - podczas pościgów działo się zdecydowanie więcej akcji. Niestety, HP po zaliczeniu na 100% długo nie poleżało na moim HDD, ze względu na brak policji w wolnej jeździe. Po dłuższym graniu, MW staje się zbyt monotonne względem HP. Brak fabuły nie przeszkadza mi tak bardzo, bo i tak było co robić, tzn dążyć do pierwszego miejsca Czarnej Listy.
Hot Pursuit był zdecydowanie lepszy od tego Most Wanted.
Prawdę mówiąc to gra wypada średnio.
Korzystaj, bo sława kiedyś minie, a na razie wszyscy wiedzą jak masz na imię...
Forzie Horizon też D;. Powinni dorobić kilka szczegółów, bo w grze na początku teksu kilka szczegółów dawało ten efekt ;p.
Brak fabuły to akurat atut tej gry wg. mnie.
Mi się już ten MW znudził. A stary jeszcze nie. :P Nie dorasta mu do pięt.
Powiem że jestem mile zaskoczony produkcją criteriona. Gra albowiem niema fabuły, lecz pnąc się wzwyż listy most wanted możemy poczuć się jak prestiżowi kierowcy supersamochodów. Grafika wręcz zachwyca swą ''urodą'', a oprawa dźwiękowa pieści nasze uszy mocnymi dubstepowymi kawałkami. Osobiście grę w 100% polecam.
Sądziłem, że gra jest marna. Jeszcze gorsza od Undercovera. Jednak myliłem się. Jest wyśmienita. Bogactwa miasta są fantastyczne, auta perfekcyjne, model jazdy dobrze zgrany z autem, jadąc szybko, nie zauważamy zakrętu, ostro po hamulcach z pewnością, że zaje*** w ścianę a tu niespodzianka, idealnie wyrobiliśmy się w zakręt :). A do tego ta oprawa dźwiękowa <3 Kocham dubstep ;D Uwielbiam tą grę :)
Na razie Venom nie jest ozłocony, ale nie ma szans w porównaniu do Veyrona SS, albo Vitesse.
Wiedziałem, że Venom GT nie ma najmniejszych szans z Veyronem Super Sport.
Miałem okazję pograć w Ultimate Speed Pack. Wrażenia? Mierne. Venom GT nie jest taki szybki, 400km/h jest udręką. Vitesse jest piękne, lecz również bez polotu. Jedynym zaskoczeniem dla mnie jest Aventador J, prowadzi się identycznie jak normalna wersja. F1 LM jest słabe.
Ocena słaba, 3/5 ;c
Okej, powiem tylko swoje ostatnie słowo;
Nic mi nie udowodniłeś ;) I dalej zostaje przy swoim :)
Jeżeli dalej chcecie polemizować nad tematem, czy rzeczywiście istnieje taka możliwość w MW, to polecam założyć oddzielny wątek, a tymczasem zakończyć ten cały offtop.
Po 1 nie upieram się tylko ty się upierasz bo ci udowodniłem że można zmienić blachy w easydrive i kolega wyżej też powiedział że można zmienic w easydrive tylko ty uparty ,po 2 robisz offtopic, po 3 nawet jeśli nie masz tego to twój problem bo może masz inną wersje i tyle, a ty z tego robisz afere bo tylko online tylko online a jak ci udowodniłem to ty swoje i tak. Ja kończe na ten temat dyskusje i proponuje tobie byś też pas zrobił bo do niczego to nie dojdzie i ja wiem swoje
Mógłbyś się nie upierać tylko wysłuchać moim argumentów? Bez internetu można zagrać po prostu w sam singleplayer bez multi. Nigdzie w easydrive nie ma opcji zmiany tablicy bez podłączenia do internetu. Wiem co mówię...
Nie żartuje bo jak nie ma neta nie zalogujesz się na originie i nie włączysz gry, mówie o kompie i co do tej kłutni która idzie między nami tablice można zmienić nie tylko w trybie online ale w easydrive. To tyle a co do tematu to gra ma takie plusy że można stracić dużo czasu na bilbordach i fotoradarach
Gram na PS3, a na konsoli nie mam dostępu do neta i nie mam dostępu do zmiany rejestracji - to po 1.
A po 2 - bez neta gry nie włączę?! żartujesz sobie? :P
no chyba normalne że trzeba mieć neta bo wtedy gry nie włączysz, a jak nie masz połaczenia z autologiem to zamaist listy znajomych masz liste top 10, a jakw ogóle tego nie masz to coś masz zrytego bo sam się pytałem innych o tablice to tak mi pokazywali
A ja tego nie mam :) Trzeba mieć połączenie z internetem :p
Możesz dokładniej napisać? ;) Ja uważam, że bez podłączenia do internetu nie można jej zmienić :)