Pomysł ścigania się Raptorem z innymi Fordami jest idiotyczny. Nie wiem kto go wymyślił, ale mógłby się ogarnąć.
Szczególnie, że Raptor to najwolniejsze auto w całej grze...
Ale fajnie miażdży wszelakie autka ;))
Witam
Przepraszam że piszę w tym temacie ale nie znalazłem odpowiedniego tematu. Czy ktoś z Was wie gdzie można ustawić, po za grą, klawisze przez przypadek przyporządkowałem inne ustawienia i już 2 razy reinstalowałem grę, czyściłem wszystko ale po zainstalowaniu wracają ustawienia te co zmieniłem nie wiem jak się tego pozbyć i ustawić swoje klawisze.
Dochodze do momentu wyboru możliwości przypisania klawiszy i jak wciskam ENTER to mnie wyrzuca spowrotem do wyścigu :(
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam i czekam na info
W tej sprawie polecam założyć nowy temat.
*Gwozdek
Boli mnie .... od tego grania w tym tygodniu (30h od poniedziałku), ale udało mi się ozłocić prawie wszystkie samochody oprócz Agery i Veyrona. Ich próby prędkości ~250km/h na razie są górą - mam tam jedynie brąz. Komuś udało się przejść je na złoto?
ooo kurde...przechodzisz wszystkie auta na złoto? Jaki z ciebie koksu :P Ja na złoto mam jakieś 5 wozów :) A najczęściej w innych brakuje mi 1 lub 2 wyścigów :)
Właśnie skończyłem :) Ozłociłem Agerę i Veyrona! Pomogły opony terenowe PRO, bonus za srebro i dość ostrożna jazda - lepiej przyhamować niż trzasnąć. Prób było mnóstwo, ale w końcu się udało :D
Grę mam od środy i bardzo mi się podoba ;) Ale mam pytania:
1. Jak można zmienić tablicę rejestracyjną?
2. Czy i jak można wyłączyć silnik auta?
1 Tablice możesz zmienić Tylko ONLINE :)
2 Silnik wyłączasz poprzez przyciśnięcie L3
Tablice można tez zmienić podczas normalnej gry nie tylko online, w online zdobywa się dużo nowych tablic a silnik on,off zależy od klawisza na którym masz ustawiony.Online jest wg mnie niedopracowany cholernie, nie podoba mi się to że przed wyścigiem jest przygotowanie do wyścigu i w tym momencie cie ktoś walnie i respisz się i jedziesz powoli od nowa nie mogąc sterować co np jak zaczyna się wyzwanie nie zdążysz zrobić skoku czasu radaru a już jesteś wyeliminowany i celowy brak przyjazdu do celu co powoduje często czekanie na wyścig który się nie odbędzie, i chamskie kraksy typu szurnięcie o karoserie i już lezysz
tablice można zmienić tylko online, mukade wiem co mówię ;)
Tablice zdobywa się online, żeby je zmienić po prostu musi działać internet, ale jak jedziesz na singlu też możesz zmienić tablicę.
Możesz dokładniej napisać? ;) Ja uważam, że bez podłączenia do internetu nie można jej zmienić :)
A ja tego nie mam :) Trzeba mieć połączenie z internetem :p
no chyba normalne że trzeba mieć neta bo wtedy gry nie włączysz, a jak nie masz połaczenia z autologiem to zamaist listy znajomych masz liste top 10, a jakw ogóle tego nie masz to coś masz zrytego bo sam się pytałem innych o tablice to tak mi pokazywali
Gram na PS3, a na konsoli nie mam dostępu do neta i nie mam dostępu do zmiany rejestracji - to po 1.
A po 2 - bez neta gry nie włączę?! żartujesz sobie? :P
Nie żartuje bo jak nie ma neta nie zalogujesz się na originie i nie włączysz gry, mówie o kompie i co do tej kłutni która idzie między nami tablice można zmienić nie tylko w trybie online ale w easydrive. To tyle a co do tematu to gra ma takie plusy że można stracić dużo czasu na bilbordach i fotoradarach
Mógłbyś się nie upierać tylko wysłuchać moim argumentów? Bez internetu można zagrać po prostu w sam singleplayer bez multi. Nigdzie w easydrive nie ma opcji zmiany tablicy bez podłączenia do internetu. Wiem co mówię...