Niebawem recenzja by NFSZone :) będzie hehe.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Takie pytanko jeszcze odnośnie MW - jest tryb fotograficzny w trakcie jazdy?
Niestety, nie ma. :C A szkoda, fajnie byłoby zrobić foto ze S.W.A.T. :-)
Denerwuje mnie trochę system "respawnowania" pojazdu po dzwonie. Wtedy, kiedy powinien zresetować pozycję, to tego nie robi i na odwrót. :/
Pytam kogoś kto ma oryginalne MW, bez połączenia z netem funkcja trybu foto może się w ogóle nie wyświetlać w menu pauzy.
Nie ma - ani w menu głównym, ani w menu mini, nie ma też nic o foto w ustawieniach klawiszy.
To pojechali po bandzie trochę. Przecież każuale lubią się chwalić fociami na mordoksiążce, aż by się prosiło, żeby dać możliwość robienia zdjęć i wysyłania do autologa (gdzie notabene, za rok nic już nie będzie, bo EA wydając nową część myśli, że w starszą nikt już nie gra...), albo nawet do wspomnianego fejsbuczka.
Mi tam gra odpowiada :) Wspaniałe pościgi, efekty gdy się kogoś rozwali itp. Ogółem super gierka! :D
Czyli tylko ja nie potrafię przeboleć braku konsekwencji aresztowania ? :P
Dziś postanowiłem przetestować jednostki SWAT. Zauważyłem że policja ma 0% inteligencji ;(.
Wskoczyłem na dach budynku, policja wali w ściany i czeka aż zjadę...
Ale i tak ich w ten sposób nie zgubisz :) No chyba, że się mylę.
Nie gubię ich w taki sposób...
Żeby ich zgubić mam inny sposób.
Radzio - Chodziło mi o to że nie pomyślała sztuczna inteligencja o rzeczy zwanej " rampa ".
Jakie macie w ogóle sposoby na policję ? :D
Rozwalanie? 90% aut po walnięciu w blokadę z SUVów zostaje rozwalona przez nie na miejscu.