Po 1 nie upieram się tylko ty się upierasz bo ci udowodniłem że można zmienić blachy w easydrive i kolega wyżej też powiedział że można zmienic w easydrive tylko ty uparty ,po 2 robisz offtopic, po 3 nawet jeśli nie masz tego to twój problem bo może masz inną wersje i tyle, a ty z tego robisz afere bo tylko online tylko online a jak ci udowodniłem to ty swoje i tak. Ja kończe na ten temat dyskusje i proponuje tobie byś też pas zrobił bo do niczego to nie dojdzie i ja wiem swoje
Jeżeli dalej chcecie polemizować nad tematem, czy rzeczywiście istnieje taka możliwość w MW, to polecam założyć oddzielny wątek, a tymczasem zakończyć ten cały offtop.
Okej, powiem tylko swoje ostatnie słowo;
Nic mi nie udowodniłeś ;) I dalej zostaje przy swoim :)
Miałem okazję pograć w Ultimate Speed Pack. Wrażenia? Mierne. Venom GT nie jest taki szybki, 400km/h jest udręką. Vitesse jest piękne, lecz również bez polotu. Jedynym zaskoczeniem dla mnie jest Aventador J, prowadzi się identycznie jak normalna wersja. F1 LM jest słabe.
Ocena słaba, 3/5 ;c
Wiedziałem, że Venom GT nie ma najmniejszych szans z Veyronem Super Sport.
Na razie Venom nie jest ozłocony, ale nie ma szans w porównaniu do Veyrona SS, albo Vitesse.
Sądziłem, że gra jest marna. Jeszcze gorsza od Undercovera. Jednak myliłem się. Jest wyśmienita. Bogactwa miasta są fantastyczne, auta perfekcyjne, model jazdy dobrze zgrany z autem, jadąc szybko, nie zauważamy zakrętu, ostro po hamulcach z pewnością, że zaje*** w ścianę a tu niespodzianka, idealnie wyrobiliśmy się w zakręt :). A do tego ta oprawa dźwiękowa <3 Kocham dubstep ;D Uwielbiam tą grę :)
Powiem że jestem mile zaskoczony produkcją criteriona. Gra albowiem niema fabuły, lecz pnąc się wzwyż listy most wanted możemy poczuć się jak prestiżowi kierowcy supersamochodów. Grafika wręcz zachwyca swą ''urodą'', a oprawa dźwiękowa pieści nasze uszy mocnymi dubstepowymi kawałkami. Osobiście grę w 100% polecam.
Mi się już ten MW znudził. A stary jeszcze nie. :P Nie dorasta mu do pięt.
Forzie Horizon też D;. Powinni dorobić kilka szczegółów, bo w grze na początku teksu kilka szczegółów dawało ten efekt ;p.
Brak fabuły to akurat atut tej gry wg. mnie.
Hot Pursuit był zdecydowanie lepszy od tego Most Wanted.
Prawdę mówiąc to gra wypada średnio.
Korzystaj, bo sława kiedyś minie, a na razie wszyscy wiedzą jak masz na imię...
Niestety kończę moją przygodę z MW. Skończyłem na ozłoceniu wszystkich samochodów. Zaliczenie wszystkich kamieni milowych wymaga spoooooro czasu, a tego u mnie niestety brak. Patrząc z perspektywy ukończenia HP (2010) i MW (2012) powiem tak: MW wypada trochę gorzej od HP. Na plus w MW przemawia otwartość świata, ale dużo ciekawsze były bronie w HP, które dawały większą dawkę adrenaliny - podczas pościgów działo się zdecydowanie więcej akcji. Niestety, HP po zaliczeniu na 100% długo nie poleżało na moim HDD, ze względu na brak policji w wolnej jeździe. Po dłuższym graniu, MW staje się zbyt monotonne względem HP. Brak fabuły nie przeszkadza mi tak bardzo, bo i tak było co robić, tzn dążyć do pierwszego miejsca Czarnej Listy.
Dla mnie HP i MW jest świetne i wolę ich nie porównywać, bo w sumie każda jest inna i ma inne założenia :)