Prawidłowo :) bez przepychu, typowo pod sieć. Propsy !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ja bym wolał to białe, tło jest okropne. Wiem, że to minimalizm i chcesz być nowoczesny, ale mieszasz nowoczesność ze starym stylem. Zrób mi coś jasnego :P
Osobiście jestem przeciwnikiem zaokrąglonych buttonów, bo wygląda to po prostu wiejsko, a tym bardziej w takim gradiencie. Reszta dość ciekawa. 4.
Nie jest masakrycznie, widać że jakieś pojęcie już masz. Mi osobiście nie przypadły do gustu kolory i wzorowanie się na innych ;)
Ethreex - nie robię tego na sprzedaż. Robię to dla czystej przyjemności. Kolorystycznie chciałem coś nowego. Może większy kontrast dać?
Moim zdaniem taka wielka różnica między ciemnymi tłami i jasnymi jest zbyt męcząca ale to już twoja decyzja. Sam oceń w czym robisz błąd, trochę samo krytyki nie zaszkodzi ;) Polecam też większe marginesy bo trochę za blisko siebie wszystko jest.
Dostałem oczopląsu gdy to oglądałem. Moim zdaniem przekombinowałeś z tym wszystkim. Menu poziome też tak dziwnie jest ułożone.
Niebieski według mnie nie komponuje się z resztą. Białego też za dużo - coś ciemniejszego powinno być ok. Napis "Nfs Zone Com" też średnio wyszedł. Menu poziome przekombinowane. Ogólnie źle nie jest ale kilka rzeczy do poprawek ;)
jest sens kończyć :) wygląda superaśnie :)
Ciekawy projekt, nawet ten oczojebny czerwony ładnie się komponuje. Schludny.
Bardzo ładny, czysty, przejrzysty projekt.
Dummy powiedział dobrze, ja jeszcze dodam trochę od siebie. Średnio mi się podoba, a z punktu widzenia profesjonalisty jest to ohydne. Brak nowoczesności, zajeżdża takim starym kotletem. Gradienty jak już Dummy powiedział brzydko dobrane. Jak na taką grę to może być, ale nie jest to ładne. Idź w bardziej nowoczesnym stylu, żebyś się nie przyzwyczaił.
PS: Wyraz "layout" się nie odmienia.
Wygląda nieźle, ale troche chaotycznie jest wszystko rozmieszczone. Przekombinowane bym powiedział.
Jednak cały pomysł, kolory itd. bardzo fajnie ;)