No jeśli myślałbym, że to na konsole to powodzonka Kolego : )
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
[movie=youtube]3bEevjWi2ow[/movie]
Na tym filmie,a dokładnie w 48 sekundzie widać, że auta mają baaardzo słabe cienie. Oczywiście w Runie
Nie za wysokie te minimalne? :/
Podobne do BF3. :P Śmignie mi na full.
Mi też pójdzie na fulla, nie ma mowy o zacięciu. No może trochę.
mi też na full nawet na laptopie :D
Co wy macie za laptopy? Ja mam 3-letniego lapka :)
Kurde, dopiero zczaiłem jaki procesor zalecają do użytku. Badzie, śmieć, rupieć. Co z tego że 3GHz, jak jest bardzo drogi i nie powala parametrami. Za taką cenę na pewno bym nie kupił takiego czegoś. Choć kuszą te cztero-rdzeniówki. Bo na mojej płycie głównej to jedyny procek 4 rdzeniowy, jaki mogę zamontować Ale za cenę 600-1000zł? - przepraszam, ale pierd*lę.
A macie 64-bitowego Windowsa 7? Bo jeśli nie, to Wam nie pójdzie na full - przykro mi. I bardzo dobrze, iż EA wyklucza wsparcie dla XP, bo to przeżytek. Mi gra pójdzie gdzieś na min-średnich - Core i3 i GF GT 330M wyżej nie wyrobią.
Siekierka, ea wyklucza xp bo obsługuje directX do wersji 9 a reszta nie ma znaczenia. Microsoft Verve będzie super, wkoncu nowy system, nie kolejne rozwinięcie win95
No tak, XP to przeżytek, choć bardzo popularny system. Microsoft Verve pewnie nie wypali, jak z resztą Midori, które miało już być dawno. Co do Runa- Nowiutki trailer jest kozacki. Słyszeliście o konkursie EA? Do wygrania (na serio) Porsche 911 Carrera S 2012.
Kupie sobie, jak trafią na rynek polski :D Mam już z edycji GoodYear.
Raczej nie kupisz. :) Ponoć są dostępne w sklepie Adidasa w Chicago w ilości 50 par. Dostępne od dzisiaj. ;)
Kto wie? Może ktoś zachowa i wystawi na eBayu? ;P
Edit: Poprawka, można je nabyć w Chicago, Nowym Jorku i San Francisco w każdym sklepie Adidas. To nie prawda o 50 sztukach, więc przepraszam za wprowadzenie w błąd. :)
zbyt skejtowe, nie pasują mi do stylu haha ;d wole AIR MAXY <3
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...