fabuła lipna e tam to lipa
według was fabuła '' lipna '' ? OMG WTF ? to co wy chcecie ?? pewnie następną black list 30...lol..sami spróbujcie napisać fabułę do gry...według mnie jest na prawe warta zauważenia..:) coś nowego
Nie ma co oceniać fabuły po jednym trailerze!
no ale jeżeli na oficjalnej stronie NFS już to jest a ten filmik wypuścił EA..no to raczej chyba będzie nie ?
Będzie, bo pojawiło się na oficjalnej stronie EA. A 1 maja nie ma. Most Wanted to nie były korzenie, jak to nazwałeś - miano "korzeni" można dać takim grom jak NFS 1, 2, HP czy Underground - jako nowe korzenie. Powrotów do Most Wanteda było wystarczająco dużo i pokazało to, że robienie kolejnej takiej gry to totalny nonsens.
Radon - dlaczego według ciebie filmik co 2 wyścigi jest do bani? Wtedy właśnie gra jest ciekawa. Każdy pamięta chyba np. Undergrounda 2, gdy fabuła rozwijała się jako-tako do 3-4 poziomu, a potem tylko jeździliśmy wyścigi bezsensownie. Nuuudne to było.
A tak btw - wy też zauważacie pewne podobieństwo BlackBox'owych NFS-ów do poszczególnych części Szybkich i Wściekłych?
Undergroundy - F&F i 2F&2F
Drifty w Carbonie i kaniony - Tokio Drift
Przeładowanie fabułą w UC - Fast & Furious
Jeszcze większe (prawdopodobne) przeładowanie fabułą w Run - Fast Five
A nie ma ktoś jakichś nowych informacji? Tuning, tryby gry? Wałkowanie tematu tego, jaka będzie fabuła już mi się znudziła i czekam na kolejne niusy.
Zapewne pokaże się to na tegorocznych E3. EA właśnie po to wypuściła trailer, by wałkowano na temat tej gry.
Ja napiszę tak:
Pożyjemy, zobaczymy...
Zauważyliście może, że we wcześniejsych odsłonach NFS'a EA starało sie zamaskować głównego bohatera, np.: nie ujawniając jego twarzy czy też głosu. Mam nadzieję, że tutaj tego nie będzie.
W Carbonie na przykład było widać bohatera w niektórych scenach. W Undercoverze faktycznie, starali się go zamaskować. W reszcie NFS w ogóle nie był widoczny, no, może poza Pro Street'em, ale tam twarz zakrywał kask. Robi się tu niezły off-top...
Co do tego że EA maskuje bohaterów... święta racja.
Popatrzmy na MW - widać było bohatera przez 3 sekundy w filmiku, kiedy rzucał Razorowi kluczyki od M3.
Carbon - Widać było bohatera tylko i wyłącznie przy tym jak prowizorycznie próbował uciekać na piechotę przed psami, a wtedy i tk twarz była zamazana czy tam rozpikslowana nie pamiętam
ProStreet - Tak jak napisał PZero, bohatera był0o widać ale tylko w kasku.
Undercover - to samo co w Carbonie
Shift - nie pamiętam
Hot Pursuit - w tej grze to my jesteśmy bohaterami jakby więc.. no :)
Btw. Czy ktoś wie kiedy odbędą się najbliższe E3??
W czerwcu-lipcu..:)
a i to powiewa czy będzie go widać czy nie..tu chodzi o wyścigi a nie o gębę jakiegoś oszołoma w którego się wcielamy..
W Carbonie było widać na początku w filmikach. Więc nie mów mi DEEW, że nie. :-)
Radek - ale same wyścigi też muszą mieć jakąś otoczkę, by nadać im odpowiedni klimat.
PZero, w Carbonie na początku widać tylko gębę Neville', Nikki, Dariusa i Crossa. Przechodziłem tę grę od zera naście razy i nigdy nie widziałem twarzy bohatera :)