Większość graczy w związku z ogłoszeniem najnowszego NFSa ma następujące objawy:
-Mało sie nie osrają ze szczęścia (patrz: PZero)
-Wszyscy porównują nową grę do staroci sprzed sześciu lat.
Undercover też zapowiadał się świetnie... A ProStreet też był robiony dwa lata. Także entuzjazm co poniektórych mnie rozśmiesza. ;]
No wiem ale mi chodzi HP2 2011 czaisz illusion ?
Nie ma czegoś takiego jak NFS HP 2010 a tym bardziej HP3... Jest Need for Speed: Hot Pursuit i tyle. Dla przypomnienia nazw NFSów z serii Hot Pursuit:
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Hot Pursuit.
Podejdźcie do tej gry na spokojnie... Bo potem znowu będzie jedno wielkie bee i rozczarowanie...
Zastanawia mnie ten jeden wielki wyścig. Chociaż, nazwa sama chyba o tym mówi.
$Inventer89 nie ! będie tu jeden wyścig tylko podzielony tak jakby na przystanki....ale będą wszyscy startowali z MOSTU i wygra ten kto jako pierwszy dotrze do nowego york'u...ta sprawa jest na 80 % pewna :) zapewne całe USA nie będzie otwarte do jazdy dowolnej...tylko odcinek od mostu to NY......który ma 3500 KM ( strzelam około )
przypuśćmy że będzie to podzielone tak jak ja mówie..
przy średnio 25 KM długości wyścigu ( od jakiegoś przystanku do następnego ) daje nam około 150 wyścigów po drodze będą jakieś wątki fabularne i naprzykład ucieczka przed policją..i tyle..
Ja chociaż mam nadzieję, że rozbudują metropolię, aby nie można było ich porównać do miast z 18 WoS Pedal to the metal, ale nie też do przesady, żeby sama mapa nie zajmowała 64 GB. Od miast oczekuję też oddania ich klimatów, jak np.: kapryśna pogoda w SF, ciemnych ulic oświetlone neonami w NY.
Będe też ucieszony faktem, gdyby BBox zmieniło swoich dotychczasowych programistów, a wtedy ich ekipa mogła by powrócić na szczyt.
Zobaczymy, na razie jest zbyt mało informacji, żeby cokolwiek sprecyzować, aczkolwiek mnie już to wystarczy, żeby czekać z niecierpliwością na nowego NFSa :)
Mój komentarz co do The Run macie w newsie :)
Wiecie nie podniecajcie się tak nie wiemy co z tego będzie co by było gdyby
poczekajcie co najmniej do wakacji EA powinno posunąć kilka szczegółów
Ja osobiście nie mam zdania na temat tej gry a trailer to po prostu chwyt marketingowy musi być ciekawy bo zachęca a ROZWÓJ graficzny nfs i tak jest ogromny cóż poczekajcie wszyscy i uważam ten temat trochę za bezpodstawny
ps. moja edukacja NFS skończyła się na Pro Street ( powód sprzęt)
więc raczej i tak sobie nie pogram
Uspokójcie się bo za chwilę przerodzi się to w euforie i nie będziecie o niczym innym myśleć wyluzujcie a będzie dobrze!!
Niech Ci z EA sobie zrobią jakąś przerwę z tymi NFS'ami bo nie wiem skąd mam brać pieniądze na te gry. W HP nie grałem, w Shifta 2 nie grałem a tu już kolejny wychodzi i to jeszcze Black Box go robi :/
tak jak mnie symulatory to nuda ale shfit 2 jest trochę lepszy do rzeczy Ja też czekam na THE RUN
W sumie ja też wolę Run'a. Oglądając trejler nabrałem nawet chcicy na UC ^^
Zobaczycie, mnie na początku to zaczęło kręcić, lecz zmieniłem zdanie, powód?
Strasznie chu*owa fabuła + EA Black Box = Lipa