F3 nie ma Ci czego zazdrościć, bo jest od ciebie lepszy :)
Ta jest dosyć słaba...napis mi się nie podoba i to '' czerwone coś ''...troszkę chaosu i za dużo brushy
Reev - jedną ci naciąganą 6 dałem i Ty już zaczynasz się panoszyć? Oj, nie ładnie... Sygna słabiutka.
Nie jestem mega znawcą, ale nawet ja patrzę na to trochę jak na dzieła Cheatera - ten sam chaos, płaskość i kolorystyczna brzydota.
Cheater - to nie jest logo, nie chce dalej tego komentować.
reev - Bardzo zazdroszcze ci talentu wiesz... Ja widzę to po swojemu, mam swój gust i oceniam po swojemu. Nie rzucaj się, bo żadnym grafikiem ty nie jesteś i to, że miałeś może kilka prac za które siekierka dał ci 5 czy 6 nic nie oznacza. Nie podoba ci się moja ocena - nie patrz na nią, masz problem. Ta nowa okropna.
Radzio - Dzięki ; P
Może i ja coś powiem. Widzę jak reev się rozwija. Sygna z Lambo ładnie wyszła. Ale ta z Ferrrari? ;/ Nie ma połączenia kolorów i efekt źle umieszczony. Tak w ogóle źle stock umieściłeś.
Radzio - raz udało Ci się w takim stylu i dalej go trzymasz. Dużo rozmycia i kolor. phi. Spróbuj coś nowego. Zobaczymy co wyjdzie.
F3 ciągle w formie. :P Perfekcyjnie jak i również Siekierka. Podziwiam ile ty masz pomysłów na te sygny. Każda ma swój odrębny klimat.
Zacznie p***dolic że jest do kitu, bo taka jest. ;) Ta z Lambo była ładna, ta teraz to trochę trzoda.
Śliczna. <3 Uwielbiam tą sygnę po prostu. Zdecydowane i definitywne 6.
Oryginalny pomysł, podoba mi się :)
Ja widzę drugi raz to samo, lepsze, ale napis okropny. Lepsze to nie znaczy dobre.
A ja widzę nieudolną kopię pierwowzoru. Trója.
Reev - straszny chaos. Dałeś tu zbyt dużo dynamiki, przez co nie wiadomo, na czym się skupić. Napis odwraca uwagę od focala, czyli auta. Głębia, niestety, też słabiuteńko. Tylko 2...
tak jak siekierka...3
( Jak ktoś chce, to może skrytykować moją z podpisu xd )
Radzio - nic konkretnego. 3.
Reev - tu ju cakiem nieźle. Dam 4+, bo te brushe ssą.
Reev - Ta z Lancerem brzydka jest. Brushe zbyt przeważają nad autem, zbyt pomniejszony stock. Nie wiem po jaki kij dałeś rozmycie gaussa na c4d, niepotrzebnie. Jak chciałeś szary to se mogłeś dać GM. O napisie nie wspomne. Ta druga lepsza, ale też nieładna. Rób coś nowego, bo ciągle ten sam syf robisz.
Siekierka? Co ci daje to zwiększenie wielkości jak i tak forum skaluje do 400px. I jakoś ta sygnatura nie porywa mnie w tańcu.