Bardzo ładna sygna jak i auto Siekierka. 6/6
A tak w ogóle to widzę ,że spodobał Ci się nowy Aston Martin Vanquish AM310. Jakoś 4 dni temu dopiero wrzucono jego zdjęcia :)
Bo tobie odpowiada gdy na sygnie jest nasr*ane jak u ciebie w pokoju. Zastanów się, co to znaczy minimalizm. Sygna- 5.
Reev - Napisałeś to do mnie, a dlaczego nie do Bazyliszka? To świadczy o twojej nienawiści do mnie i to tylko okazja dla ciebie, Siekierka cie nasłał? Wiem co to minimalizm, to że mnie nie porywa w tańcu oznacza, że nie przyciąga, ale nie pisze też, że jest brzydka. Zgrywasz takiego "dojrzałego", ale żałosne są te twoje posty. Weź nie zwracaj uwagi na mnie i po kłopocie, na pewno cię siekierka namówił, bo takiej okazji nie przegapicie. Żałosne, tyle ode mnie. Eh...
Siekierka - O, to jest ładne.
Reev - nie podoba mi się.
Siekierka - kozacka jest.
Reev - klimatyczna, w miarę mi się podoba, aczkolwiek nadal wydaje mi się trochę nieestetyczna, poza tym postać chyba powinna się troszkę bardziej wyróżniać.
Siekierka - <3
reev - zbyt rozmyte to wszystko, ale klimat jest za to fajny.
Siekierka - super!! 6/6 Zrobisz mi podobną?? ^^
Siekierka- w tej sygnie jest coś takiego, co... nie podoba mi się. Nie to, że robię to na złość, po prostu mi się jakoś nie spodobała. Sorki, 3.
Hehe, wiedziałem, że się na tym znasz:) Dokładnie tak sobie to wyobrażałem, świetne;) Dzięki, ustawię sobie jak będę miał chwilkę;)
Bazyl - radziłbym przenieść się już na sygnaturki 500px - są po prostu ładniejsze. Ale przejdę do rzeczy: wykonanie całkiem ładne, lecz znowu zrobiłeś fiolet z czerni, co tworzy sygnę trochę mdłą. Napis również nie wygląda za dobrze. Focal prześwietliłeś. Widzę jeszcze tutaj jakieś zielone "pozostałości", które nie współgrają z niczym. Całość jednak - jak na poziom tego portalu - dość wysoka. 5=.
Nono, widzę progres ;) ładnie, ładnie, ale podobne uwagi co Siekierka mam.
Bazyl- straaasznie je przeostrzyłeś. Trzeba było pobawić się z rozmyciem, aby focal nie był przesharpenowany. 4 :)