To ja akurat na długo przed premierą wiedziałem, że do driftu wezmę RX7, bo już ją wtedy stunowałem w Heat Studio. W NFS 2015 wziąłem sobie Silvię na drift, trochę też na przekór, bo każdy męczył tego Huracana. Ale jak wróciłem do gry po paru latach, przesiadłem się do Huracana i osiągnąłem nim 3 razy lepsze wyniki.
Cześć, jestem ciekaw jakie auta widzieli byście w DLC do Heata (Oprócz Toyoty). Jestem ciekaw jakie są wasze propozycje. Z mojej strony wygląda to tak:
-BMW M8
-Kia Stinger GT
-Dodge Challenger 70'
-Koeningsegg Agera
-Mitsubishi Eclipse
-Ferrari F50
-Chevy Chevelle
Cześć. Jestem ciekaw jakie bylyby wasze opinie na temat wprowadzenia driveavatarow do Need For Speeda, w Forzie to się sprawdza i mamy różnorodnych przeciwników, a w NFS po przejechaniu x wyścigów solo przeciwnicy się powtarzają i rozgrywanie zawodów staje się monotonne. A wy jakie macie zdanie na ten temat?
Mogliby zrobić coś takiego, że na auta rywali SI byłyby nakładane vinyle od graczy. W Payback można było cholery dostać, jak co chwilę ścigało się z tymi samymi konkurentami.
Witam. Jestem tu nowy. Kupiłem sobie tą grę i doznałem szoku - ta gra nie wspiera mojej kierownicy logitech g29......to jest normalnie skandal...oczywiście w MM nie przyjęli mi jej i musiałem ją odsprzedać oczywiście taniej....Wy gracie w takie gry na padzie? Przecież to jest nonsens kompletny - czy może wiadomo o jakiejś łatce od EA dot. wsparcia kierownic?
Przecież NFS to nie jest gra na kierownice xD. A do gry nie wyszedl jeszcze patch ktory będzie je wspierał xD
Ale dowalili z tą ceną Polestara, raczej odpuszczę sobie na chwile obecną kupno, po co płacić 1,4kk za auto które już mam, różniące się wyglądem?