Ale dowalili z tą ceną Polestara, raczej odpuszczę sobie na chwile obecną kupno, po co płacić 1,4kk za auto które już mam, różniące się wyglądem?
Przecież NFS to nie jest gra na kierownice xD. A do gry nie wyszedl jeszcze patch ktory będzie je wspierał xD
Witam. Jestem tu nowy. Kupiłem sobie tą grę i doznałem szoku - ta gra nie wspiera mojej kierownicy logitech g29......to jest normalnie skandal...oczywiście w MM nie przyjęli mi jej i musiałem ją odsprzedać oczywiście taniej....Wy gracie w takie gry na padzie? Przecież to jest nonsens kompletny - czy może wiadomo o jakiejś łatce od EA dot. wsparcia kierownic?
Mogliby zrobić coś takiego, że na auta rywali SI byłyby nakładane vinyle od graczy. W Payback można było cholery dostać, jak co chwilę ścigało się z tymi samymi konkurentami.
Cześć. Jestem ciekaw jakie bylyby wasze opinie na temat wprowadzenia driveavatarow do Need For Speeda, w Forzie to się sprawdza i mamy różnorodnych przeciwników, a w NFS po przejechaniu x wyścigów solo przeciwnicy się powtarzają i rozgrywanie zawodów staje się monotonne. A wy jakie macie zdanie na ten temat?
Cześć, jestem ciekaw jakie auta widzieli byście w DLC do Heata (Oprócz Toyoty). Jestem ciekaw jakie są wasze propozycje. Z mojej strony wygląda to tak:
-BMW M8
-Kia Stinger GT
-Dodge Challenger 70'
-Koeningsegg Agera
-Mitsubishi Eclipse
-Ferrari F50
-Chevy Chevelle
To ja akurat na długo przed premierą wiedziałem, że do driftu wezmę RX7, bo już ją wtedy stunowałem w Heat Studio. W NFS 2015 wziąłem sobie Silvię na drift, trochę też na przekór, bo każdy męczył tego Huracana. Ale jak wróciłem do gry po paru latach, przesiadłem się do Huracana i osiągnąłem nim 3 razy lepsze wyniki.
Ja na drift wybrałem 370Z bo prawie każdy u kogo oglądałem Heata katuje tą Mazde
Na startowy wóz wybrałem 180SX. Do driftu kupiłem sobie świetną Mazdę RX-7
Troche godzin już spędziłem z gierka i moge z czystym sumieniem polecić Polestara. To co ten samochód wyczynia to jest niesamowite, Infiniti ktorym jezdzilem poprzednio nie dalo mi takiej frajdy jak Polestar. Planuje kupić teraz jakieś Porsche, prawdopodobnie 911 Targa bo Targą i Cabrio jeszcze nie jeździłem.
A na pierwszy wózek wybrałem E30, a wy? Jakie były wasze wybory, Mustang, BMW czy Nissan?
Cześć jestem nowy ale zostanę na dłużej skoro już założyłem konto i mam prośbę.
Miał by ktoś podesłać save z Reputacją 11+? Potrzebuję coś sprawdzić.
Wystarczył by plik lokalny z C:\Users\nazwaPC\Documents\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame\n n=liczba
.
Wchodzisz do garażu w zakładkę "Garaż" i tam wybierasz opcję zmiany garażu z ekipy na własny. Wyświetlą Ci się wszystkie Twoje auta. Wybierając któryś masz opcję "Sprzedaj samochód".
Poscriptum- auta startowego sprzedać nie możesz.