Tknęła mnie taka myśl - w oryginale są postacie z hiszpańskim akcentem a podobno Heat ma mieć polski dubbing... W tej chwili zaczynam się modlić o wersję z napisami xd
Pojawiają się sprzeczne informacje odnośnie obecności dragów w Heat. Już któryś raz spotykam się z informacją, że Ghost z nich zrezygnowało, bo są "zbyt mało angażujące".
Danio wszystko jest możliwe. Jeszcze miesiąc temu sami mówili, że dragi będą i to ulepszone, wczoraj mogła im się zmienić koncepcja i wytną dragi z końcowej wersji gry. Póki co sprawa jest otwarta - myślę, że jednak dragi się pojawią. Jak nie na premierę to w aktualizacji xdd
Wchodzisz do garażu w zakładkę "Garaż" i tam wybierasz opcję zmiany garażu z ekipy na własny. Wyświetlą Ci się wszystkie Twoje auta. Wybierając któryś masz opcję "Sprzedaj samochód".
Poscriptum- auta startowego sprzedać nie możesz.
Cześć jestem nowy ale zostanę na dłużej skoro już założyłem konto i mam prośbę.
Miał by ktoś podesłać save z Reputacją 11+? Potrzebuję coś sprawdzić.
Wystarczył by plik lokalny z C:\Users\nazwaPC\Documents\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame\n n=liczba
.
Troche godzin już spędziłem z gierka i moge z czystym sumieniem polecić Polestara. To co ten samochód wyczynia to jest niesamowite, Infiniti ktorym jezdzilem poprzednio nie dalo mi takiej frajdy jak Polestar. Planuje kupić teraz jakieś Porsche, prawdopodobnie 911 Targa bo Targą i Cabrio jeszcze nie jeździłem.
A na pierwszy wózek wybrałem E30, a wy? Jakie były wasze wybory, Mustang, BMW czy Nissan?
Na startowy wóz wybrałem 180SX. Do driftu kupiłem sobie świetną Mazdę RX-7
Ja na drift wybrałem 370Z bo prawie każdy u kogo oglądałem Heata katuje tą Mazde