Cześć.
Nie wiem czy w dobrym miejscu to piszę, gdyż jestem nowy na forum i jeszcze do końca nwm gdzie co i jak.
Mam takie pytanie.
Zamierzam kupić Need for Speed Payback PC, tylko na różnych stronach jest informacja ,że niektóre pojazdy chodzi mi między innymi o (BMW M3 Evolution II E30 oraz Volvo 242DL) były dostępne tylko przez jakiś czas. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja w trybie online oraz offline. Czy pojazdy są dostępne cały czas i tylko trzeba zrobić misje by je odblokować?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
Na początku faktycznie były dostępne w formie rotacji. Natomiast od jakiegoś czasu zostały dodane na stałe do dilera (M3 E30, Volvo 242 oraz P130, Skyline 2000 GT-R, Barracuda, RX-7) więc nie musisz na nie polować :)
Witam pomoże ktoś nie mam w dokumentach folderu setting z plikami wysłał by mi ktoś na pocztę te pliki ponieważ muszę zmienić rozdzielczosc przez czarny ekran na monitorze.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.