Czyyyyyyyliiiiiiiii... jakby trochę grzanie kotleta w postaci mielonki MW i UC jeśli chodzi o fabułę. Bynajmniej ja tak interpretuję te wyłożone na stole argumenty.
Ja myślę, że to jakaś kontynuacja NFS '15. Jakaś "mroczna".
W sumie tytuł Redline pasowałby idealnie imo
moim zdaniem może być jeszcze NFS Overdrive...
Czekam na negatywnego antagonistę, chcę kogoś pokonać, dać mu w kość,a nie tylko jeździć z ziomkami. Jazda z ziomkami też powinna być w NFSie, ale ktoś wrogi również powinien być. No zobaczymy co to będzie :)
Jaki bullshit w internecie o tym NFS Red Line :o Nie ma absolutnie żadnego dowodu na potwierdzenie tej nazwy. Czerwony awatar to jedyna poszlaka w tym momencie xd No i niby pojawia się "czerwona linia" po podkręceniu kontrastu tła NFS.
Ben Walke napisał na reddit, że Red Line nie jest tytułem nowego NFS - oczywiście mógł kłamać XD
Nie wykluczam tej nazwy, coś może być na rzeczy, ale dlaczego ludzie od razu tak się nakręcają i wszędzie o tym piszą :D
W sumie nie wiem kto mógł potraktować te filmiki o niby alfie jako poważne xd przecież widać że ekran powitalny jest zerżnięty z NFS'15, a przecież jednak kolejne NFSy z lekka różniły się stylem GUI :)
Tak się zastanawiam, i sobie myślę, że fajnie by było gdyby na okładce były osoby ważne fabularnie (jak grafika do No Limits) i pod tym to całe miasto, które się ostatnimi dniami pojawiało. W ogóle fajnie by było, byśmy teraz nie spotykali gwiazd tak jak w NFS'15, a żeby może spotykać lokalnych ludzi z pasją, może z ktorybyśmy nawet konstruowali/tuningowali razem auta, jak wspomnieli o offroadzie, to może żeby razem z jakimś gościem zbudować samemu jakiegoś buggy, albo nie wiem co. Ale nadal podtrzymuję pomysł, który dałem wyżej, abyśmy spotkali jakiegoś panoszącego się typka/ekipę, którego/-ych będzie trzeba wyjaśnić :)
Ja tam bym chciał zobaczyć gang/mafię, którzy najmują kierowców do transportu szemranych towarów ;D
No na trailerach wygląda bosko, ale poczekajmy aż wyjdzie do publiki na weryfikację, czy hajp się opłacił :p
W nowym NFS pojawią się...przechodnie. Widać ich w 0:41 i 0:56 ;)
I skoro BMW X6M odpadł zderzak, być może zmieniło się coś w kwestii zniszczeń :D
Dobre oko! Bardzo się cieszę z cywilów, miasto będzie żyło :)
Przechodnie. To teraz każdy wjazd w przechodnia skończy się przeteleportowaniem go obok auta + animacja uniku podkreślona tekstem "dżizys krajst" xD