Inv - albo wy macie pecha albo ja mam szczęście, w sumie w każdej klasie mam jedno auto powyżej 390 poziomu, i na maksowaniu na auto spędziłem zdecydowanie mniej niż 2 godziny. Co ciekawe, z losowania wypadają zazwyczaj akurat te karty jakich potrzebuję (dana część/dana marka/moje ulubione perki). Obecny system ulepszania jest bardziej do strawienia niż ten sprzed aktualizacji.
Bez przesady, ulepszyć auto do poziomu 399 wcale nie jest trudno :) Oczywiście polowanie na wszystkie 6 części tej samej marki poziomu 18 z 3 perkami to już inna sprawa.
Ja nie poluje na 3 perki :) zazwyczaj mam jednąa karte z trzema perkami a reszta kart po jedna, dwie perki.
Auto jest proste w maxowaniu. Ja uzylem w grupie wolne ember Bel Aira to na koniec gry juz mialem 396
Witam mam takie pytanko jeśli nie zdobyłem ostatniego Volvo 242DL to czy będzie możliwość zdobycia go w inny sposób, akurat kiedy pojawił się samochód wyjechałem na ferie. Proszę o pomoc, Pozdrawiam
Ta aktualizacja AllDrive to jakis zart. Swobodna jazda moze byc sensowna, ale to tyle. Nowe kolory dymow i neonow? Ulepszone menu i ulepszony snapshot? XD Boze Ghost Games to taka amatorka ze powinni juz naprawde skonczyc wspierac NFSa bo tylko wstyd przynosza. Speedlist zmienic lekko by dac opcje duchow i usuwania cywilow, polepszyc netcode. Nie lepiej dodac byle co, zeby nie bylo ze nic nie robia. Obstawiam jeszcze jeden update i nareczka. Kupilem deluxe bo bylo napisane ze bda pakiety misji dodatkowych a dali tylko jedno rozszerzenie. Need for speed juz upadl. Czekam tylko na the crew a pozniej do zyda Payback
To się chyba nieźle w**bałem teraz z tym Deluxe xDDD
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.