Moim zdaniem i dobrze. Nie jest to jakies znaczace, bo to sa tylko dostawy za hajs. Dziala tak samo jak skrzynki w grze Overwatch. Dostajesz za free, ale zawsze możesz kupić o ile chcesz. Nie ma w tym żadnych minusów, a gra pożyje dłużej.
Oh nie 1 gwiazdka. Co teraz :v?
Jedynym chyba znanym DLC aktualnie jest pakiet misji czy coś xD
@Gregi
Tak nie widzę, bo przeczytałem na czym będą one polegać .. Zresztą zostało to wyjaśnione :D Ale ja akurat popieram. Jak ktoś chce to wyda kasęm jego sprawa. Gra przynajmniej będzie miała wsparcie dłuższy czas.
Oh nie 1 gwiazdka. Co teraz :v?
Ja tam mam do nich pewne zaufanie, nawet jak zrobią coś złego i będzie tego zły odbiór to, to zmieniają... Mam nadzieje, że teraz też tak będzie.
Połączony z październik 02 2017 20:28:20:
Podobno ostatnio się dopiero zrobiło o braku policji we free roamie... a patrzcie na to:
link Artykuł na NFSZone z 21 sierpnia, ostatni akapit mówi o tym:
"Jeśli mamy ochotę na zabawę z glinami, nie musimy ich szukać. W otwartym świecie znajdziemy skrzynię przynętę - ich aktywacja natychmiast rozpoczyna pościg. Ucieczka gwarantuje nam wygraną. W przypadku skończenia się czasu lub złapania - zostajemy z niczym."
Tak więc już dawno o tym wiedzieliśmy, tylko nie było to powiedziane nam wprost :3
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów