Nikt nie wstawiał linka to ja wstawię na potwierdzenie słów Inventera jakby ktoś nie wierzył:
Reddit
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Cytat
SlavicBoy napisał(a):
To niech przeloza premierę na później - mało to gier było przesuwanych w celu dopracowania? Pierwsze z brzegu chociażby Gran Turismo Sport miało kilka obsuw. Ghost games to małe studio i niecałe 2 lata to za mało dla nich na zrobienie naprawdę satysfakcjonującej gry wiec lepiej jak przeloza premiere nawet o rok i cykl wydawniczy będzie co 3 lata, ale gra będzie naprawdę dopieszczona.
EA nakazuje, EA wymaga. Jak to pewien developer pracujący na serią Shift powiedział: " nazwał przedstawicieli EA dupkami, okropnymi ludźmi i korporacyjnymi potworami."
Oh nie 1 gwiazdka. Co teraz :v?
W starych nfsach było info czy będzie policja czy nie. W mw był to system zero-jedynkowy. W carbonie w sumie też, bo 1 i 2 oznaczały brak policji, 3 nie jestem pewny, ale wyżej już się pojawiały zawsze, a losowość była tylko we free roamie. A i no, jak wyścig się kończył to musieliśmy uciec jeszcze policji... Jeśli policja po wyścigu by znikała od tak sobie to byłby koszmar... mam nadzieje że chociaż zostawią pościg po wyścigu... a skoro jesteśmy już przy wyścigach... to co myślicie o tym żeby do wyścigu można było wejść z poziomu garażu typu mapka jak w Carbonie?
P.S. I tak się cieszę, jeden aspekt z policją boli co prawda, ale może nie będzie aż tak źle. Ghost'si jednak czegoś się uczą na swoich błędach i starają się jakieś błędy poprawić... well... może nie te techniczne typu spadanie pod mapę itp. ale poprawia grę dodając do gry coś nowego, a przynajmniej było w tym z 2015 roku(prawdopodobnie robili to przez to, że produkcja gry jest rozciągnięta na 2 lata(czyli mieli dodatkowy rok bez gry więc musieli go jakoś wykorzystać... nie wiem czy w poprzednich nfsach były takie "aktualizacje" jak w NFS'15, może ktoś mnie olśni?). Powtórzę się, więc może nie będzie aż tak źle? ^^
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Może to tylko moje głupie myślenie, ale obecna "kraina" nazywa się "Fortune Valley" A już jedna Fortuna była w świecie NFS... tak samo "Silver Canyon" Oba w jednej grze... może tylko smaczek, może przypadek, a może coś znaczącego idk... ale chciałem się podzielić spostrzeżeniem :P