czyli o tych butach w Polsce to można sobie pomarzyć :]
Spokojnie, na pewno pojawią się na ALLEGRO, a jak nie to zawsze będzie można zamówić tylko duże koszty przesyłki będą ; )
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Jedź do Hameryki (Chicago, Nowy Jork lub San Francisco), zamów, kup, wracaj do Polski i załóż. :)
koszulki są fajne bluza już nie :(
I jak zwykle tylko na rynek amerykański. Kur*a, chcę to mieć !
Buty wg. mnie słabe, lakierki. :D
Koszulki i bluza też nie w moim typie, tylko jedna jest w miarę fajna.
Bardzo mi się podobają te ubranka:) Ale pewnie drogie będą. Może kiedyś upoluje sobie coś na allegro:D
Fajnie że bydzie w co grać w zimne dni :P
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Czytałem na necie o demie. Twierdzą, że nie da się driftować, brak możliwości zmiany koloru auta też jest. Tak więc poczekam na recenzje i zobaczę, czy da się zagrać.
EDIT: Na trailerze zobaczyłem Suprę. 1:08
po prostu w demie nie dla wtyboru koloru auta.ale w grze będzie na 200 %...nie da się driftować ?! wspaniale że nie jest to samo co w HP bo tam to był badziew..de drifty..zero realizmu...;/
Tak nawiasem mówiąc, to oni lekką kaszanę odwalają. W FAQ nie było nawet wzmianki o jakiejkolwiek modernizacji samochodów, wizualnych jak i mechanicznych, a przecież doskonale wiemy, że to jedno z najpopularniejszych pytań panujących wśród graczy. ;/
Down: Tak, wiem, ale to jest po prostu lekceważenie, bo pomyśl sobie, ile takich pytań EA dostało w mailach i na konferencjach. :)
skuter - moim zdaniem do samej premiery chcą to utrzymać w tajemnicy..aż ktoś włączy gre i będzie '' o LOL !!!!!! TUNING ;d '' xdd..podejrzewam że o to im chodzi. a tuning będzie taki :
zmiana kolory
zmiana felg
może body
gotowe zestawy naklejek
ALBO
powiedzmy w garażu będzie można kupić auto ; z salonu lub w wersji stuningowanej..
Myślę, że gdyby był pełny tuning, to EA na pewno by powiedziała, bo to jedna z rzeczy, które mogłyby podnieść sprzedaż preorderów i stawiła by grę w lepszym świetle. Wystarczy popatrzeć ile na początku wiadomości było, że po raz pierwszy wyjdziemy z samochodu. Były zachwyty mimo, że chodzenie ograniczy się do przyciskania klawiszy w określonym momencie. Możę będzie tuning taki jak napisał wyżej Radzio: do wyboru mamy wersję zwykłą w kilku kolorach kub wersje stuningowanej.
Jeszcze nic nie wiadomo. Na razie dali nam demo. Poczekamy. Pewnie będzie tak, że Run zaraz na torrenty wrzucą. Mój kumpel Hot Pursuita miał 2 tygodnie przed premierą, co mi się wydaje dosyć dziwne.
Będzie to szczyt głupoty, bo demo wygasa 1-ego listopada i potem będzie niedostępne. (najprawdpodobniej usunie się samo lub po prostu nie będzie dało się go włączyć)