Póki nikt go nie przebije w punktacji nie ma mowy, żeby wskoczyć wyżej - także będę musiał zdobyć ponad dychę.
// Dodane za TF 52 i 53.
Wyzywam leeava na pojedynek, bo mam większą ilość pkt. chyba mogę, co? :p
Nie możesz, dostaje 2 pkt za AT.
Blisko było, ahh.
// TF 57-59, wyzwanie Leeav, Niejadek, Siekierka, Chad_MC dodane.
Wyzywam Bazyla na TF. Przebiłem go nieco w punktach więc zrobilibyśmy sobie TFa.
Dogadajcie się na PW czy GG w takim razie.
// Dodane za TF dla Crisa.
Gratuluję Chad. Należało się i to od dawna. Ja odpadam. Ciekaw jestem jak długo pobędę na liście. Myślę, że do wakacji zniknę z BL.
Dzięki Bazyl, ale nie poddawaj się i pilnuj swojego miejsca ;]
Tragizujesz Bazyl:D Co ja mam powiedzieć, jak w ciągu nie więcej jak 2 tygodni przegrałem 3 TFy pod rząd? :D
Taaak, ale ty jeszcze masz duuużo pomysłów. A ja nie mam ani pomysłów, ani zapału do pracy. :P Poddałem się już dawno.
No i stało się! Długo wyczekiwana przez Crisa walka o wejście na Czarną Listę zakończyła się jego wygraną. Analogicznie oznacza to że żegna się z nią inny bardzo dobry tuner jakim z pewnością jest Leeav. Sądząc po niewielkiej przewadze Crisa, myślę że możemy niedługo spodziewać się rewanżu między tymi "zawodnikami".
Zauważyłem, że wiele tunerów idzie po prostu na łatwiznę i widuję często pojedynki Cris vs. Dzony albo illusion vs. Dongu itp. Wasza decyzja, jeżeli chcecie w ten sposób zdobywać punkty to zdobywajcie, ale wezmę to pod uwagę przy awansach.
Nie uniżaj tak Dzonego bo ostatnio zrobił nieco lepsze auta niż Crisu.
rofl, odbyłem tylko jeden pojedynek z dongiem, a w planach mam tf z Radonem, więc wypraszam sobie.
No własnie, zrobil lepsze auto ode mnie wiec jest na równi pod tunem ze mna, wiec o co ci chodzi? Ja TFy robie z kazdym. Slight, Chad, Radon? Mało?
Tych pojedynków jest znacznie za dużo, wszystkie w U2. Proszę Cie, to praca na 5 minut jak sam mówiłeś, nie zamierzam za taką lipę dodawać punktów.
Pojedynek stoczony? Nie kazdy wygrywam wiec weź nie nie odzywaj, powiedz że boisz sie ze odskoczę Ci w punktach?:) Moze znowu nazmyślasz tak jak po TFa na Corollach co?:)
@Down
Zycie mi przed oczmi mija? :) Chłopczyku.. Ja na stronie jestem tylko ze wzgledu na tuning, a nie tak jak Ty szukam sobie tutaj przyjaciół. Czy tak zachowuje sie administrator? Wchodzi na konkurencyjny portal i wysmiewa sie z jego administratorów? Tak?:) To Ty sie chłopie zastanów nad sobą. Skoro jestes administratorem to powinieneś dawac wzór a nie. Zreszta Fox miał w tej sprawie skontaktowac się z Domim więc:)
Jestem administratorem i jednocześnie zarządcą Black List, jak mogę się nie odzywać? Jakbym chciał być na liście to po prostu bym Cię zbanował, bo powody bym miał. Rozmawiałem o tym z Piotrkiem i podzielał moje zdanie, dupy się ruszyć nie chce, a potem idziecie tylko na ilość i statystyki. Odpuść sobie chłopie, bo przejmujesz się tym tuningiem chyba trochę za bardzo, życie Ci przed oczami mija. Każdy następny post na ten temat będzie traktowany jako flejm, jeżeli coś ważnego - PW.
Cicho być, bo nie zauważycie jakie show z illusion'em zrobimy i będzie Wam przykro ;D
Nie mogę się doczekać, powodzenia! ^Leeav