To w takim razie dlacz tylko mi odjąłeś pkt, skoro Ty też dobrze wiesz że Slight robił to samo co ja? I nic nie mówiłeś o odejmowaniu pkt za usuwanie aut.
Gdzie Ty się człowieku chowałeś, że wszystko musi być dla Ciebie zapisane? Są pewne zasady, które są logiczne i zrozumiałe i nie muszą być nigdzie zapisywane, bo funkcjonują od lat w społeczeństwie.
Co za nygus mnie tu miesza w jakąś aferę? Spieprzaj dziadu...
*Jeśli usunąłeś Crisowi 3pkt, to dodaj mu 1pkt żeby miał odjęte 2pkt. To każdego nauczy na przyszłość.
Od dzisiaj dodam, punkcik w regulaminie Showroom'u. Usuwanie i Edycja zostanie, jednak dalsze niestosowanie się do tych opcji będzie nagradzane albo odejmowaniem punktów w BL, lub po prostu ostrzeżeniem. Fakt nie było nic wcześniej na temat usuwania. Co innego skasować projekt, bo coś nie wyszło na prawdę, i chcę wydać drugą wersję tego autka. Ale na dniach dodać nowy projekt zastępujący tamten, a takie wstawianie i usuwanie bo mi się tak podoba, bądź bo nie mam większej średniej niż uważałem jest bezsensowne i porównywalne do tworzenia multikont, tylko po to by na siebie zagłosować, dlatego musi być karane.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Se3a ja rozumiem, nie zależy mi na punktach.. Tylko dlaczego SLIGHTOWI nikt pkt nie odjął za takie samo usuwanie aut jak ja?! Nie rozumiem tego!
Bo nikt nas o tym nie poinformował, widocznie albo ktoś nie zauważył, albo nie chciał widzieć. Ja nie wiem bo tego nie widziałem.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Slight nie usuwał aut w taki sposób. Jest różnica między usuwaniem nieudanego projektu, następnie wstawieniem następnego nieudanego i tak w kółko. On usuwał jakieś auto ze słabą średnią raz na jakiś czas, mniej więcej raz na tydzień albo nawet i rzadziej. Slight usuwał wg. "ideologii" tej funkcji że tak powiem, tak samo jak kilku innych tunerów. No i nikt tutaj nie usuwał >3 aut dziennie... Skończ już ten płacz, ojej, jakie to niesprawiedliwe, zawsze wszystko moja wina, przecież to inni są źli, świat jest brutalny, chyba se w łeb strzelę =(((((((((((((((((((((((((
Pomiędzy usuniętymi 2 projektami, u mnie pojawiało się 3-5 zayebistych, albo i znacznie więcej więc chyba mam jakieś prawo, a po za tym ill WSZYSTKO NAPISAŁ. I jak masz problem to nie wpieprzaj niepotrzebnie innych osób w go jak nie wiesz jak jest.
Cris - nie zachowuj się jak tępy smarkacz bo masz choć trochę oleju w głowie. Zachowujesz się strasznie infantylnie jak na swój wiek.
No ale cóż... dać palec, a chcą całą rękę. -,- Ja sobie też pousuwałem kilka projektów, bo szpeciły mi garaż. I co z tego? Ale nie robię takich podłych rzeczy jak wywalanie danego projektu i potem wstawianie go jeszcze raz - uważasz, że jesteśmy na tyle głupi, żeby tego nie zauważyć? Wybacz, ale to, co sobą teraz reprezentujesz to czysta pyskówka. I tak, jesteś wielce poszkodowany, "Ale oni też tak robili! Ja nic nie zrobiłem! Ja jestem niewinny! To oni byli, nie ja!" - nie kojarzy Ci się to z - że się tak pospolicie wyrażę - gimbazą?
Ja myślę, że dzięki wypowiedziom powyżej trochę zrozumiesz Cris. Tematu nie ma dalej co wałkować, a tymczasem jak chcecie se punktów zdobyć to CS stoi otworem :)
// Dodane za wyzwanie.
Punkty za Wyzwanie dodane, ale nadal możecie tworzyć wzory płomienne, ponieważ obecne wyzwanie nie zostało jeszcze zakończone.
// Za AT dla illusion'a dodane.
Ciekawi mnie ilu użytkownikom na stronie liczysz punkty, oprócz tych w bl?
Z tego co mi wiadomo, to użytkownicy zaangażowani sami muszą się pilnować. Ale mogę się mylić. :P
Liczę głównie tych, którzy stale dodają prace, są lub byli na black list. Nie jestem maszyną, wszystkim nie policzę - ale to z czasem się zmieni, sami zobaczycie :)
// Za AT dodane.
Slight dostaje -2 pkt za usuwanie projektów z Showroom.
Dlaczego? Jest opcja to korzystam.
No błagam, usunal jeden projekt i juz mu odejmujecie punkty?
Nie, nie za jeden projekt, nie za dwa, a za więcej. Koniec dyskusji, a jak wróci Dominik postaram się o to żeby ta opcja została usunięta. Tyle w temacie.
To skoro Slight postanowił opuścić strone, to ja wchodzę na BL na ostatnie miejsce, czy jak? :)