Super jest:D Dajcie mi jakieś pół roku, a i ja tam będę. haha:D
Nic nie stoi na przeszkodzie :)
wow, ja nawet znalazłem się na tej liście, no nieźle.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Do tematu dodałem jeszcze małą informacje jeżeli ktoś by już się napalił by pojawić się na liście :)
// Każdy z listy dostał skryptową rangę z kolorem.
Chciałbym awansować na 7 miejsce, przez co wyzwać Se3ę na Tuning Fight'a. Powodem jest większa ilość punktów: 11
PS. To tak oficjalnie ma być napisane czy jak?
Zgłoszenie przyjęte. Dogadajcie się w sprawie TF w Sebą, ma on 7 dni na przyjęcie TF. Wygrany otrzymuje miejsce siódme, jeżeli Se3a nie podejmie się pojedynku w przeciągu tych 7 dni automatycznie wskakujesz na miejsce. Jeżeli pojedynek zostanie przyjęty należy o nim poinformować w tym temacie. Powodzenia!
@down: Dodane i dzięki.
@down2: Również dodane do moich notatek. Obecnie Slight ma 10,10.
Daje 0.25 pkt For3verowi za ostatniego lancera:)
Chłopcy, nastąpiła mała zmiana. Punkty można dodawać od 0,01 do 0,25. Póki co możecie jeszcze zmienić te punkty co daliście na mniejszą cyfrę. :)
Z ciekawości spytam, ile ja miałem punktów ?:P
Slight, napisz na PW or GG.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Skazo - Tylko jedno AT, wiec chyba 2.
Seba, rozumiem, że pojedynek przyjęty :)
Dlaczego ja mam 23pkt, a Sebastianek 13 i jestem pozycję niżej? :P
A no tak jakoś wyszło o.O Panowie, rozmawiałem z Se3ą i okazało się, że powinien mieć trochę więcej punktów, 13. Tym samym wskakuje on na piąte miejsce, Radon i ja miejsce niżej. Slight póki co traci szansę na awans, lecz po zdobyciu dwóch punktów będzie mógł umówić się na TF ze mną. Bazyl również wskakuje na miejsce Sebastianka i na odwrót, bo przez moje niedopatrzenie wystąpił taki błąd. Tak więc zaraz edytuje temat.
PS: Bazyl dostarczył opis.
Zamiast nicku Sebastianka jest nick Bazyla na 3. miejscu
Czytaj ze zrozumieniem panie moderatorze xd Zamieniłem ich miejscami, bo jakby nie było bazyl ma dużo więcej pkt i projektów.
DRUGIE MIEJSCE: BAZYL
TRZECIE MIEJSCE: BAZYL
Kto tu nie czyta ze zrozumieniem panie Adminie :P
Daje 0,25pkt Slightowi za ostatnią Mazde Rx-7.