AssAssin's Creed 3? Podoba mi się pomysł umieszczenia akcji w Ameryce i zimowy krajobraz. Jednakże sama seria nie jest dla mnie jakaś szczególnie warta uwagi. To nie jest mój klimat, jeśli chodzi o epokę historyczną.
No tak, z jednej strony średniowiecze, czy tam wczesna nowożytność, ale z drugiej... Ameryka ma dość ciekawą historię. Może się skuszę, ale raczej nie będzie rewelacji i daruję sobie ten tytuł. Są ważniejsze premiery dla mnie w tym roku (Borderlands 2 :D ).
.
JEST !! Udało się fanom serii AC odblokować nowy trailer ! Oto on :
[movie=youtube]x3RZkz2E7PE[/movie]
(Trzeba zwrócić uwagę, iż ten trailer jest na poprzednim silniku...a więc grafika i płynność ruchów będą jeszcze lepsze )
[movie=youtube]eFuOfQhTxqA&feature[/movie]
Trailer opowiada o sercu AC III czyli A.next :) Zapowiada się bombowo :D
już dłuższy czas nic nie pisaliśmy :) bacznie obserwuję co dzieje się w świecie AC III i powiem szczerze, że nie mogę się doczekać :) Najlepsza gra tego roku? :> Oto nowy materiał video przedstawiający jedną misje z gry. Obawiałem się że ACIII nie będzie mieć klimatu poprzednich części - ale się myliłem. Zapraszam o oglądania :) :
[movie=youtube]cT7fRORi-Gc&feature[/movie]
Gra jest niesamowita. Oglądałem już to, i jeśli nie kupię tej gry, to popełnię harakiri xDD
Noo, żadne AC nie było tak piękne (bynajmniej z trailerów). Podobają mi się pomysły z dziczą. Szczerze to bieganie ciągle po dachach budynków w miastach już mi się nudziło. Fajnie też, że będzie możliwość chowania się w krzakach i płynne przechodzenie do gameplayu. Jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądał wątek Desmonda. Mamy wszystko już o jego przodku ale Desmond to jedna wielka zagadka...
ejjj...a co z "sokolim wzrokiem"? będzie w tej części? bo nic nie słyszałem...:)
Sokole oko mieli tylko potomkowie dawnych asasynów (Altair, Ezio, Desmond). Wątpie, że Konuś będzie je mieć. Propos Desmonda właśnie- sam się zastanawiam jaki będzie jego udział. Wiemy tylko tyle, że będzie akcja w Świątyni Tych, Którzy Byli Przed Nami, i w miastach, bo Desmond otrzyma typowo miejskie animacje parkoura.
Yłyły... "Konuś" będzie miał Orli wzrok bo w końcu Deziu też go ma. Dalej, wejdziemy po coś do Abstergo w naszych czasach prawdopodobnie po "Rdzeń pamięci" lub cuś podobnego do Animus 3.0. Przy okazji może zasasinejtuje sie Vidica ? Kto to wie prócz Ubisoft ? :P
[movie=youtube]MMrec8dqH3U[/movie]
Zarąbisty Trailer o Connorze!
double posta by nie było...ale posty się usunęły :)
[movie=youtube]rG2TkT71lec[/movie]
Fajna reklama :)
[movie=youtube]2TgOZbIZqdg[/movie]
Catch ya, Desmond! Na to czekałem. Czekałem na coś, co mi zdejmie laczki z nóg. Jednak Ubi nadal skrywa nadal tajemnice...
Jeszcze 1 miesiąc na PC a będę pykał ile popadnie xD
Filmik mistrzostwo świata. :D
[movie=youtube]0OOlCHbkedI[/movie]
[movie=youtube]TXJi7jtfkTo[/movie]
Mniam. :P
nie oglądam, bo spoiler ;/ zepsuje sobie całą niespodziankę :)
A ja obejrzałem. I like dat ;3
Radzio uwierz ja obejrzałem prawie 4 sekwencje i gra jest tak długa że zaledwie koleś doszedł do Ratohnhake:tona (Connora) kiedy miał ja wiem 16 lat i dopiero uczył się polować, bo na początku gramy kimś innym konkretnie to Panem Kenway'em ojcem Connora.
PS. Jeszcze tylko 19 dni na PC. :D