Ha ! Wiedziałem że będzie wątek z zakończeniem Revela.
Edit: Radzio, musi być ukryte ostrze. Jest to nieodłączna część gry.
Jednym słowem to będzie HIT..zapowiada się lepiej niż myślałem.. duży świat, dużo misji...dużo nowych rozwiązań...szykuje się najlepsza część :)
Nie chwal dnia przed zachodem słońca. ;]
Wyczytałem, że ta część jest tworzona już od 3 lat !! od razu po zakończeniu prac nad ac II zaczęli prace nad III(5)..gra będzie przedstawiała całe życie bohatera.tak jak ezio..od młodzieńca..i Connor* nie będzie assasinem tylko bardziej '' łowcą czy drapieżnikiem '' szukającym zemsty..
I tu ciekawostka
Connor jest przodkiem Desmonda !
Przecież Altair i Ezio również byli przodkami Desmonda. Gdyby nimi nie byli, nie miałby dostępu do tych wspomnień.
a ja słyszałem, że Ezio i Altair nie są połączeni genetycznie(DNA itp) z Desmond'em.a ten Connor ma być jego przodkiem
No bo jakim cudem Altair byłby połączony z Ezio a Ezio z Connor'em a on z Desmondem ?
Altair>Ezio>Connor>Desmond
- bezsensu..to jest praktycznie nie realne..przynajmniej nazwisko byłoby zachowane.
Ja oglądając film to producent tłumaczył, że oni nie są połączeni genetycznie tylko w jakiś inny sposób..jakieś wspomnienia i coś tam jeszcze ich łączom..
a ten Connor ma być przodkiem Desmond'a.np. pra(x15)dziadkiem..
Tylko jeśli nie byliby ze sobą spokrewnieni to Desmond nie mógłby mieć dostępu do odczytu ich wspomnień. Altair był przodkiem Desmonda, lecz Altair dla Ezia był nikim (prapradziadek Mario Auditore to właśnie Altair, wybudował w Montegrionni Villa Auditore). Ale skoro tak jest to jakieś więzy krwi muszą być między nimi.
Radzio, miałeś rację z tym, iż Ezio nie jest spokrewniony z Desmondem. Otóż Ezio i Desmond są połączeni przez Obiekt 16, najwyraźniej są jakoś połączeni między sobą, wybacz, moja wina.
Niestety muszę zmartwić posiadaczy PC. Otóż do sieci trafiła wypowiedz bodajże pracownika lub kogoś tam pracującego nad AC III, że nie zamierzają bawić się ze sterowaniem na klawiaturze i jeżeli będziemy chcieli pograć w najnowszą częśc Assasin's Creed na PC będziemy musieli zainwestować w pada. Chociaż według mnie warto jest wydać te 30 zł. za taką grę.
szczerze ? to info jest już stare...
RC, widziałeś Ty gdzie pada za 30 zł, na którym grałoby się lepiej niż na klawiaturze?...
No no trzeba będzie szykować te ponad 100 złotych na grę. Ciekawe jakie będzie miała wymagania sprzętowe? :D
Podobne do Revelations. Co do tego kim jest Conor... Conor jest Assassinem i w cale nie szuka zemsty, on szuka sprawiedliwości. Conor będzie się wspinał po drzewach i dużo czasu będziemy na pograniczu spędzać, które jest 1,5 razy większe od całej mapy w Brotherhood. Niestety nie będzie już werbunków assassinów, nad czym ubolewam bo fajnie to zrobili. Za to gra ma być trudniejsza, nie będzie leczenia, że naciskasz 1 przycisk i ci ileś tam HP uzupełnia. Dodatkowo za osiągnięcie 100% zostanie odblokowany jakiś specjal, a nie jak to było do tych czas, że jakieś głupie odznaczenie dostajesz i tyle. Będzie można wspinać się na obiekty natury typu drzewa czy skały. Dodatkowym wyposażeniem będzie lina z ostrzem. Co do tego pad'a to jeszcze nic nie wiadomo, gracze napisali petycję, żeby można też swobodnie sterować na klawiaturze. BTW Assassin Creed III to zakończenie historii Desmonda, a Assassin Creed IV w cale nie musi być przeskokiem w czasie do przodu, jak to do teraz było, jeden z twórców powiedział, że bardzo prawdopodobne że cofniemy się w czasie, nie tylko w odgrywaniu roli przodka, jak i bohatera w animusie, czyli że możliwe że zagramy np Objectem 11 czy Obiectem 14 itp. A Lucy była Assassinka która przeszła na stronę Abstergo i działała jako podwójny podwójny agent :P Dowiadujemy się z tego z najnowszego dodatku do Revelations. Ogólnie mnie najbardziej interesuje wersja ze światynami Majów ale wydawać na nią 300 to trochę dużo na moje.
o tym wszystkim już dawno czytałem na cd-action...
Skazo, źle mówisz. Na pewno będą większe ze względu na AnvilNext.
1. Radzio wiem, że info stare i też dawno temu się o tym dowiedziałem ale nikt nie napisał więc postanowiłem powiadomić tych którzy ewentualnie by nie wiedzieli.
2. Radon u mnie w mieście za 30 zł. masz pada na którym grałoby się tak samo jak na klawiaturze.
3. Co do pada z wypowiedzi Skazo, że będziemy mogli pograć na klawiaturze też mam podobne zdanie gdyż, Ubisoft nie pozwoli sobie na coś takiego, bo nie mieliby zysku. A po trailerach widać, iż gra będzie "bajeczna" :P