Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Assassin's Creed III !

Ostatnia aktualizacja 12 lata temu
Rumun
Rumun 
Czempion
Dodano 13 lata temu
link Czytajcie. Czyli wygląda na to, że moje przypuszczenia o współpracy z Jerzym Waszyngtonem były słuszne :p.
iv.pl/images/61150365373795294747.png
R
Reev 
Czempion
Dodano 13 lata temu
Ha ! Wiedziałem że będzie wątek z zakończeniem Revela.

Edit: Radzio, musi być ukryte ostrze. Jest to nieodłączna część gry.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 13 lata temu
Jednym słowem to będzie HIT..zapowiada się lepiej niż myślałem.. duży świat, dużo misji...dużo nowych rozwiązań...szykuje się najlepsza część :)
i.imgur.com/FrOlLrY.png
R
Reev 
Czempion
Dodano 13 lata temu
Nie chwal dnia przed zachodem słońca. ;]
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 13 lata temu
Wyczytałem, że ta część jest tworzona już od 3 lat !! od razu po zakończeniu prac nad ac II zaczęli prace nad III(5)..gra będzie przedstawiała całe życie bohatera.tak jak ezio..od młodzieńca..i Connor* nie będzie assasinem tylko bardziej '' łowcą czy drapieżnikiem '' szukającym zemsty..
I tu ciekawostka
Connor jest przodkiem Desmonda !
i.imgur.com/FrOlLrY.png
R
Reev 
Czempion
Dodano 13 lata temu
Przecież Altair i Ezio również byli przodkami Desmonda. Gdyby nimi nie byli, nie miałby dostępu do tych wspomnień.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 13 lata temu
a ja słyszałem, że Ezio i Altair nie są połączeni genetycznie(DNA itp) z Desmond'em.a ten Connor ma być jego przodkiem
No bo jakim cudem Altair byłby połączony z Ezio a Ezio z Connor'em a on z Desmondem ?

Altair>Ezio>Connor>Desmond
- bezsensu..to jest praktycznie nie realne..przynajmniej nazwisko byłoby zachowane.

Ja oglądając film to producent tłumaczył, że oni nie są połączeni genetycznie tylko w jakiś inny sposób..jakieś wspomnienia i coś tam jeszcze ich łączom..
a ten Connor ma być przodkiem Desmond'a.np. pra(x15)dziadkiem..
i.imgur.com/FrOlLrY.png
R
Reev 
Czempion
Dodano 13 lata temu
Tylko jeśli nie byliby ze sobą spokrewnieni to Desmond nie mógłby mieć dostępu do odczytu ich wspomnień. Altair był przodkiem Desmonda, lecz Altair dla Ezia był nikim (prapradziadek Mario Auditore to właśnie Altair, wybudował w Montegrionni Villa Auditore). Ale skoro tak jest to jakieś więzy krwi muszą być między nimi.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 13 lata temu
[movie=youtube]9dT7CZpwwu4[/movie]

oficjalna strona
i.imgur.com/FrOlLrY.png
R
Reev 
Czempion
Dodano 13 lata temu
Radzio, miałeś rację z tym, iż Ezio nie jest spokrewniony z Desmondem. Otóż Ezio i Desmond są połączeni przez Obiekt 16, najwyraźniej są jakoś połączeni między sobą, wybacz, moja wina.
Black Ice
Black Ice 
Czempion
Dodano 13 lata temu
Już zacieram rączki. :)
img197.imageshack.us/img197/4150/mustang121212.png
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 13 lata temu
[movie=youtube]hXOdTNHPx64#![/movie]

Prezentacja Connora ;) [PL]

----------------------------------------3.4.12r.--------------------------------------
Jak ktoś chce tapete to proszę :

link
pasek na dole można przyciąć w Paint ;)
(zajrzałem gdzie trzeba screeny porobiłem i jest tapeta :) )
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Dominik
Dominik 
Zawodowiec
Dodano 13 lata temu
Niestety muszę zmartwić posiadaczy PC. Otóż do sieci trafiła wypowiedz bodajże pracownika lub kogoś tam pracującego nad AC III, że nie zamierzają bawić się ze sterowaniem na klawiaturze i jeżeli będziemy chcieli pograć w najnowszą częśc Assasin's Creed na PC będziemy musieli zainwestować w pada. Chociaż według mnie warto jest wydać te 30 zł. za taką grę.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 13 lata temu
szczerze ? to info jest już stare...
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Radon
Radon 
Mistrz
Dodano 13 lata temu
RC, widziałeś Ty gdzie pada za 30 zł, na którym grałoby się lepiej niż na klawiaturze?...
Speed3rX
Speed3rX 
Uliczny kierowca
Dodano 13 lata temu
No no trzeba będzie szykować te ponad 100 złotych na grę. Ciekawe jakie będzie miała wymagania sprzętowe? :D
img824.imageshack.us/img824/6114/supratag.png

Sygnatura by ^Siekierka
Skazo
Skazo 
Uliczny kierowca
Dodano 13 lata temu
Podobne do Revelations. Co do tego kim jest Conor... Conor jest Assassinem i w cale nie szuka zemsty, on szuka sprawiedliwości. Conor będzie się wspinał po drzewach i dużo czasu będziemy na pograniczu spędzać, które jest 1,5 razy większe od całej mapy w Brotherhood. Niestety nie będzie już werbunków assassinów, nad czym ubolewam bo fajnie to zrobili. Za to gra ma być trudniejsza, nie będzie leczenia, że naciskasz 1 przycisk i ci ileś tam HP uzupełnia. Dodatkowo za osiągnięcie 100% zostanie odblokowany jakiś specjal, a nie jak to było do tych czas, że jakieś głupie odznaczenie dostajesz i tyle. Będzie można wspinać się na obiekty natury typu drzewa czy skały. Dodatkowym wyposażeniem będzie lina z ostrzem. Co do tego pad'a to jeszcze nic nie wiadomo, gracze napisali petycję, żeby można też swobodnie sterować na klawiaturze. BTW Assassin Creed III to zakończenie historii Desmonda, a Assassin Creed IV w cale nie musi być przeskokiem w czasie do przodu, jak to do teraz było, jeden z twórców powiedział, że bardzo prawdopodobne że cofniemy się w czasie, nie tylko w odgrywaniu roli przodka, jak i bohatera w animusie, czyli że możliwe że zagramy np Objectem 11 czy Obiectem 14 itp. A Lucy była Assassinka która przeszła na stronę Abstergo i działała jako podwójny podwójny agent :P Dowiadujemy się z tego z najnowszego dodatku do Revelations. Ogólnie mnie najbardziej interesuje wersja ze światynami Majów ale wydawać na nią 300 to trochę dużo na moje.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 13 lata temu
o tym wszystkim już dawno czytałem na cd-action...
i.imgur.com/FrOlLrY.png
R
Reev 
Czempion
Dodano 13 lata temu
Skazo, źle mówisz. Na pewno będą większe ze względu na AnvilNext.
Dominik
Dominik 
Zawodowiec
Dodano 13 lata temu
1. Radzio wiem, że info stare i też dawno temu się o tym dowiedziałem ale nikt nie napisał więc postanowiłem powiadomić tych którzy ewentualnie by nie wiedzieli.
2. Radon u mnie w mieście za 30 zł. masz pada na którym grałoby się tak samo jak na klawiaturze.
3. Co do pada z wypowiedzi Skazo, że będziemy mogli pograć na klawiaturze też mam podobne zdanie gdyż, Ubisoft nie pozwoli sobie na coś takiego, bo nie mieliby zysku. A po trailerach widać, iż gra będzie "bajeczna" :P
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.