Czy aby nie przesadzają z tym wypuszczaniem tak często nowych części ? Nieraz z porządnej serii można zrobić oklepanego gniota, wypuszczając tak często gry.
E no, ja chcę rewolucję w Rosji :D. Szkoda tylko, że nie dają na koniec serii Desmonda ;/.
nie wiem czy was dobrze zrozumiałem..no ale w AC III Desmond będzie..
-AC
-AC II
-BH
-R
-AC III
wszystkie mają wspólny wątek..czyli Desmond.a Ezio historia się skończyła..miał już strasznie dużo lat..musieli coś wymyślić i dać nową postać...i ona ma rozwikłać wszystko - gdzie są jabłka itd i będzie koniec serii Assasin's creed
Koniec Assasina nie będzie tak szybko. Wraz z upływem czasu Assasin będzie w coraz nowszych czasach.
Radzio ale tak prawdopodobnie będzie... A jak nie będzie, to z Assasynem się jednak pożegnamy.
Nie mogą skończyć wątku. Rzecznik prasowy Ubisoftu powiedział że mają więcej pomysłów nt. gry, i nie skończą jej szybko.
A ja jestem przekonany, że to jest ostatnia część..może potem wyjdą inne gry na podobnym silniku..ale to jest ostatnia część z Desmond'em itd.
A ja nie. Nie mogą zakończyć serii. Bynajmniej mogliby pełnometrażowy film zrobić. Bo chętnie bym pooglądał jak taki facet skacze z dachu na dach ;]
kurde..przecież Ci kolesie z Ubi. mówili, że plan był już o dawna..zakończyć serię przed 21 grudnia 2012..czyli '' końcem świata ''..bo o to w tej grze chodzi..chcą znaleźć jabłka w teraźniejszych czasach aby powstrzymać koniec świata..I może wyjdą kolejne części..ale na tym samym silniku itd..na pewno nie z Desmondem i całą paczką..chyba, że coś z swoim planie zmienili a ja o tym nie wiem.
Czekajmy do poniedziałku...jestem ciekaw co ujawnią..może jakiś teaser lub coś ?
Może chcą wydawać dalej gry z serii Assasin's Creed ale akcja toczyłaby się przed Altairem lub Ezio. :P
Chyba wiem o co chodzi, indianie vs. brytyjczycy. :D
W Assassin's Creed 2 są te zakodowane wiadomości. W Villa Auditore w Montegrioni (czy jak to tam) jest ukazane kto ma Rajskie Jabłko, m.in Jerzy Waszyngton.
Edit: Odwołując się do końca świata. Na koniec Revela po znalezieniu piątego klucza przy szkielecie Altaira był właśnie wątek o końcu świata, ukazana była przyszłość, a na niej głównie jakąś dziewczynę z dzieckiem. Może to będzie ostatnim motywem serii. Może również być tak, iż koniec Revela będzie początkiem III. To tylko takie moje przypuszczenia, choć są bardzo prawdopodobne. Ubi nie zakończy tak szybko wątku, ponieważ rewolucja amerykańska to XVIII wiek (dobrze mówię? :D). Do XXI mamy jeszcze 300 lat, a na pewno będzie coś oddalonego o kilkadziesiąt/kilkaset lat w przód od naszych czasów. Z resztą, read this:
Alexandre Amancio, jeden z projektantów pracujących nad serią Assassin’s Creed, w wywiadzie dla serwisu Eurogamer wyjawił, że kolejna część bardzo popularnej serii ukaże się przed końcem 2012 roku.
Takie wyznanie z pewnością nie powinno być wielkim zaskoczeniem dla fanów cyklu. Fabuła serii operuje na założeniu, że koniec świata nastąpi w grudniu 2012 roku. W związku z tym, autorzy chcą do tego czasu zamknąć wątek poświęcony Desmondowi (historie Altaira i Ezio zostaną zakończone w nadchodzącym Assassin’s Creed: Revelations), czyli współczesnemu asasynowi.
„Mieliśmy bardzo złożoną historię do opowiedzenia. Staraliśmy się przekazać ją jak najlepiej w dotychczasowych grach z serii Assassin’s Creed. Tworzenie produkcji opartej na rzeczywistości, a następnie przedstawienie zakończenia po grudniu 2012 roku byłoby niezbyt mądrym posunięciem” – mówi Amancio.
Dodał również: „Po zwieńczeniu wątku Desmonda, seria z pewnością nie zostanie zakończona, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę jej popularność. Assassin’s Creed sprowadza się do cykli. Mamy cykl Ezio, Altaira oraz Desmonda. Dwa z nich zostaną zwieńczone w Revelations, a kolejny w przyszłym roku. W uniwersum Assassin’s Creed jest jednak wiele takich cykli. W końcu historia ludzkości oferuje wiele możliwości”.
Podobno następne odsłony serii o Bractwie Asasynów nie będą wydawane w tak szybkim tempie jak dotychczas. Amancio powiedział, że zespół deweloperski zmienił nieco podejście do tworzenia kolejnych tytułów, więc ich struktura i częstotliwość pojawiania się ulegną zmianie.
W skrócie:
Na razie mieliśmy do możliwości trzy cykle: cykl Altaira, Ezio, i Desmonda. Dwa z nich zostały już zakończone (w AC: Revelations), cykl Desmonda skończy się w AC: III. Później zaś będą nowe cykle. Według mnie to nie będzie już to samo, ale zobaczymy co będzie.
reev - ja o tym samym pisałem cały czas :P
To sorki, bo ja jakoś inaczej to zrozumiałem.