Poprosiłbym o avatar 100x100 z Nissanem Skyline GT-R R32 z czarną ramką i napisem w lewym dolnym rogu z fajną czcionką , również poproszę o sygnaturę 350x150 z z Nissanem Skyline GT-R R32 z czarną ramką i napisem w lewym dolnym rogu z fajną czcionką.
Dzięki chłopie , tego mi było trzeba:D Oczywiście jak ktoś chce zaprezentować swojego Skyline'a to proszę bardzo:) Jeszcze czekać na avka pozostało;)
Elo
Chciałbym zamówić/prosić o zrobienie sygnatury związanej z Mitsubishi Eclipse z 99'.
Wybaczcie za off-topic, ale nie mogę się powstrzymać.
NFSMan - jeśli chłopak coś dla Ciebie zrobił i jest to JEGO praca, to absolutnie NIE MASZ PRAWA NICZEGO ZMIENIAĆ bez jego zgody. Proste. Swoją drogą - Radziu - zniszczyłeś naprawdę ładnego stocka.
Wielkie ci dzięki Radzio ! Sam nie umiem robić sygien a ty pomogłeś :) Lecz jeżeli się zgodzisz to zrobię czarną ramkę sygny
Jak zrobić żeby sygna była na środku pola a nie z boku?
Musisz wstawić link pomiędzy tag: [center]xxx[ /center] Tylko, jak będziesz to robił, to nie pisz spacji po nawiasie kwadratowym.
xxx - link do obrazka.
Odświeżam bo chyba wszyscy zapomnieli
siema ja składam zamówienie na sygnę z lamborghini reventon(może być roadster) i z jakimś fajnym napisem Diego0008 oczywiście awek tęż ma być ;)
za starania dzięki
Edit czy jest ktoś w stanie to zrobić??
For3ver ma taką , napisz do niego:)
Owszem, F3 ma taką, ale on ją zrobił dla siebie.
dzięki f3 jeszcze o awka bym poprosił i git :)