Kolejne auto na wyciąganie speedboostów od graczy. Jest tak dobry jak Zack Edition za IGC, więc jaka jest logika w tym? Mogliby dać wreszcie Clio V6 , GT2 czy Panamerę Turbo do sprzedaży.
Sam De Vellis twierdzi, że ekipa NFSW rozdaję najwięcej prezentów, organizuję najwięcej konkursów oraz innych gratek wśród innych gier P4F. Nie ma co się dziwić, że giftów brakuję. ;)
Usuwają aż tak dużo? Wcześniej to było tak że usunęli 2 lub 3 wozy i po sprawie a teraz to już dosięga 6. A dodali by coś porządnego to zaś Scirocco - srocco i się wielce cieszą że dodali auto za IGC. :P
Auta nie zostaną wycofane, tylko są w promocji -,-. Vette i Pontiaca mam, z pozostałych aut zakupię Focusa. Poza tym w związku z hakerami został wyłączony czat główny w grze. Można nadal szeptać, pisać w zawodach i w grupie. Czat głosowy również działa.
A sorka, ja jak widzę takie coś to myślę, że je wycofają:P
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.