Rumunov napisał(a):
Nie może równać. Jest o wiele lepsze. To nowy król T3. Popatrzcie - BMW królem w T2, BMW królem w T3, jeszcze w T1 BMW brakuje :D.
Mogliby dać BMW M3 E36 do T1 jako króla i by można mieć 3 najlepsze auta z jednej marki :D Jakby nie patrzeć, BMW ma najwięcej najlepszych aut - M3 E30, M3 GT-R, M3 GT-S i M1. Ciekawe co na to ludzie z Porsche czy z Audi :D
Jak ja dawno nie grałem (miesiąc) a tu już Porszak Panamera w grze xD
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Nie Gwozdku:P Chyba wiecie o evencie od EA w NFS World ? Trzeba przejechać daną trasę danym modelem, i jak np. daną trasę musimy przejechać BMW, to EA udostępnia BMW w 30% promocji, a w tym wypadku było to M3 E30 Sport Evolution, które może będę miał dzisiaj:) Taki Event będzie trwał tylko tydzień, więc po tygodniu wszystkie auta dodane w promocji zostaną po środzie usunięte.
Do gry dodano Platynowe Pakiety Kart. Nie polecam kupować, ponieważ te części zwiększają tylko V-max o maksymalnie 10 km/h, a są w takich cenach:
Platynowy Pakiet Klasy 1 - 2,5k SB,
Platynowy Pakiet Klasy 2 - 3k SB,
Platynowy Pakiet Klasy 3 - 3,5k SB.
T4? Ponoć najpóźniej ma zawitać w drugą rocznicę uruchomienia serwerów dla całego świata.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.