o tak jeśli chodzi o fabułę to tutaj mnie naprawdę zaskoczyła miło. Z chęcią pierwszy raz w serii COD przechodziłem pierw fabułę, a nie Multi tryb ;x Teraz moje konto leży i się kurzy. Trochę dla mnie chore jest to, że TWÓRCY chcą jeszcze zarobić na nas tym DLC -.- Podobało mi się jak pierwsze DLC, które wyszło do tej gry ADMINISTRATORZY serwerów dedykowanych otrzymali darmowy KOD do pobrania tego oto dodatku :> Byłem tym szczęśliwcem, że akurat posiadałem server, a co najlepsze server kupiony został przez kolegę, który mi go oddał więc DLC za darmo miałem hehe ;D
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Ach, Black Ops ^^ Przeszedłem w niecałe 2 dni. Fabuła łatwa, ale z początku nie można się połapać ocb. Tryb zombie- wcześniej zagościł w CoD WaW, ale i tak jest git :D
No Andy miałeś tego pecha, że wszystko się akurat rozpadło. A w sumie teraz to już byłby rok odkąd jesteśmy w serii COD bo wcześniej graliśmy jako BLACK EAGLES i to było pod koniec wakacji jak klan powstał. Uhuhu. No koleżanki, koleżanki : >
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
taaa akurat kiedy dołączyłem do klanu to zagraliśmy z 2-5 razy i koniec :D jakoś wszystko rozeszło się po kościach ale zawsze można sobie zagrać od czasu do czasu :D
ja też teraz tylko już testuje gry, bo bardziej się zajmuje fotografią :D (tak tak koleżanki to jest coś )
My Camera:
Canon 5D
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 28-105 mm f/3.5-4.5 II USM
Sigma 28-80mm f/3.5-5.6 Aspherical Macro HF
Paragon 500mm f/8 Telephoto Lens with 2x Teleconverter 1000mm[/img]
Co do gry to grało się ligowo. ESL liga nie była mi obca. Odkąd tylko BLACK OPS wyszedł na półki mój klan zaczął się tam rozwijać i zdobywać kolejne zwycięstwa. Nie byliśmy jakąś bandą noobów tylko dobrych graczy. Niestety REVIVED|Klan upadł z powodu mojego postanowienia, że już więcej nie marnuje życia na gry i cieszę się z tego postanowienia. Życie, dziewczyna, kumple - to jest dużo lepsze ;>
ja dodam od siebie małą próbkę jak się kiedyś grało (aktualnie nie mamochoty) w COD-a BO
[movie=youtube]ST8cq_DS7NY[/movie]
My Camera:
Canon 5D
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 28-105 mm f/3.5-4.5 II USM
Sigma 28-80mm f/3.5-5.6 Aspherical Macro HF
Paragon 500mm f/8 Telephoto Lens with 2x Teleconverter 1000mm[/img]
Wiesz są jeszcze takie gry jak np. Battlefield, mam wszystkie części oprócz Heroes, Bad Company 1 i Vietnam. Jeszcze w żadnej części nie spotkałem cheaterów.
I już nie offtopujmy, tylko jak już, załóżmy nowy temat.
Bambus_Driver pograj sobie w mohaa przez rok to zwatpisz we wszystko same czity i haxy teraz graja głąby bo 13 lub 15 lat kgraj na byle czym stwh sh wh itp ale i tak wpadaja na uac 3
Bambus,
Po 1, nie maż doczynienia z fanboyem.
Po 2, zwracam honor :) Wczoraj pograłem sobie w multi CoD4: MW i zobaczyłem o co ci chodziło;)
Chodzi mi o multi, singelplayer zostawiam w spokoju na całe szczęście.
EDIT: Czy mam do czynienia z kolejnym fanboyem itp.??? Jak tak to nie ma sensu z tobą o tym pisać.
1. Nie wiem jak ty, ale ja nie estem i nie chcę żeby mnie nazywano dzieckiem neo... bambusie.
2. Grałem w COD4 i COD 1. W CoD 4 jest lepszy singiel (w multi nie grałem) a w CoD1 nie ma prawie w ogóle fabuły o ile pamiętam.
Cooler.
Po pierwsze, strzelałem absolutnie z każdej broni w tej grze i z każdej da się normalnie strzelać. Jeśli chcesz zaprzeczyć, podaj nazwę jakiejkolwiek giwery z tej gry z której nie da się strzelać a to sprawdzę :)
Po drugie, jeśli dobrze Cię zrozumiałem, dla Ciebie dobra strzelanka to gra, w której jest mniej niż 10 broni w arsenale, zero rozwoju wojaka i 10 leveli, tak?
Po trzecie, skąd, do ciężkiej cholery, wytrzasnąłeś w Black Opsie Wietnam?? Single jest oparte na Zimnej Wojnie, nie ma tam wzmianki chyba nawet o Wietnamie.
Po czwarte, czy grałeś w tę grę czy tylko piszesz komentarz na podstawie tego, co przeczytałeś w internecie?
Bambus.
Nie sklejam, o jaką optymalizację ci chodzi?
Według mnie to jest największy shit w serii Call of Duty, jak dla mnie ta gra jest dla mnie za bardzo oskryptowana, wszystko jest sztuczne zwłaszcza ta krew. Po drugie zraziła mnie na samym początku słaba optymalizacja gry, zacinało się jak jasna cholera za przeproszeniem. Jeśli to miał być konkurent dla Bad Company 2 to niestety nie jest może konkurować jedynie z Medal of Honor bo są to gry na podobnym poziomie. A jeśli chodzi o Bambusa pewnie chodzi mi o to że za dużo jest napchane wszystkiego do tej gry 60 giwer a strzelać się da może z 10, wszystko przekoloryzowane. Jedynym plusem tej gry jest fajne (według mnie) spojrzenie na wojnę w Wietnamie, zimną wojnę itp itd.
Jeśli chodzi o Zombie, to jeśli ci się to podoba to zgaduję iż niedawno kupiłeś tę grę. Przez kilka tygodni, max miesiąc będziesz się pewnie jarał trybem Zombi. Ale po tym około miesiącu to sobie w końcu pomyślisz: a co w tym w ogóle fajnego? Zombie to tylko tryb przetrwania, w którym przeżyjesz bez używania cheatów i bugów do max 10 levelu bo później tych Zombie jest w ciul dużo.
Single, owszem, zajeczaste choć mogło być trochę więcej misji.
Btw. W dalszym ciągu nie rozumiem cię. Czego jest dla ciebie za dużo w Black Ops?