taaa akurat kiedy dołączyłem do klanu to zagraliśmy z 2-5 razy i koniec :D jakoś wszystko rozeszło się po kościach ale zawsze można sobie zagrać od czasu do czasu :D
ja też teraz tylko już testuje gry, bo bardziej się zajmuje fotografią :D (tak tak koleżanki to jest coś )
My Camera:
Canon 5D
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 28-105 mm f/3.5-4.5 II USM
Sigma 28-80mm f/3.5-5.6 Aspherical Macro HF
Paragon 500mm f/8 Telephoto Lens with 2x Teleconverter 1000mm[/img]
No Andy miałeś tego pecha, że wszystko się akurat rozpadło. A w sumie teraz to już byłby rok odkąd jesteśmy w serii COD bo wcześniej graliśmy jako BLACK EAGLES i to było pod koniec wakacji jak klan powstał. Uhuhu. No koleżanki, koleżanki : >
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Ach, Black Ops ^^ Przeszedłem w niecałe 2 dni. Fabuła łatwa, ale z początku nie można się połapać ocb. Tryb zombie- wcześniej zagościł w CoD WaW, ale i tak jest git :D
o tak jeśli chodzi o fabułę to tutaj mnie naprawdę zaskoczyła miło. Z chęcią pierwszy raz w serii COD przechodziłem pierw fabułę, a nie Multi tryb ;x Teraz moje konto leży i się kurzy. Trochę dla mnie chore jest to, że TWÓRCY chcą jeszcze zarobić na nas tym DLC -.- Podobało mi się jak pierwsze DLC, które wyszło do tej gry ADMINISTRATORZY serwerów dedykowanych otrzymali darmowy KOD do pobrania tego oto dodatku :> Byłem tym szczęśliwcem, że akurat posiadałem server, a co najlepsze server kupiony został przez kolegę, który mi go oddał więc DLC za darmo miałem hehe ;D
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...