No fajnie by było, ale black box ponoć robi to ciekawe jak to wyjdzie.
Mi się to bardziej skojarzyło z filmem akcji niż nfs'em. Ale to dobrze, zapowiada się ciekawie.
P.S. Bambus, fajna sygna :D
Jeśli będzie tak jak pisał wyżej Radek, to hit murowany :P Oby fundamenty dobre zrobili :D
JA PIER*OLĘ! KUR*A!!!! CHCĘ TĄ GRĘ!!! DAWAĆ JĄ!! ŚWIETNY TRAILER! A teraz kilka pytań: dadzą tuning? Chociaż, w tym Astonie, co się na chwilkę pokazał, był spoiler, więc to jest raczej pewne. Jak dla mnie to wszystko wygląda zaje*iście. Trailer jest niezwykle efektowny, powoduje, że o wiele bardziej chce się tą grę niż np. Shifta 2. Wygląda na to, że EA w końcu zrobi porządnego NFS'a z policją. Undercover 2 się potwierdził. To jednak wygląda 100 razy lepiej niż UC.
Nie ma się co excytować... kolejne dzieło BlackBox. Ich lata świetności minęły co mieliśmy okazję się przekonać od "wspaniałego" Carbona do Worlda.
To trailerze widać, że gra będzie super. Tworzą ją potajemnie od czasów Shifta ? Czyli 2-3 lata (o ile dobrze mówię), lecz Shift'a 2 nie pobije, i to na 100%.
Czyli ok. 2 lat. Shift wyszedł we wrześniu 2009. Wiecie o tym, że gra jest na silniku graficznym Frostbite 2? Zastosowany on został w Battlefield 3, w którym grafika jest oszałamiająca. Możemy się więc spodziewać wysokich wymagań na poziomie grafiki 1 GB i 3 GB RAM. Ponadto, "run" odbywał się będzie po całym USA, od San Francisco po Nowy York, a to oznacza, iż będzie nieźle. :)
Obawiam się, że będzie to katastrofa. Filmik nie pokazuje w ogóle gry, co wskazuje na to, że gra jest jeszcze w takim stanie, że nie opłaca sie jej pokazywać. Po drugie, po tym co udało mi się dostrzec spodziewam się, że gra pełna będzie jakiś głupawych eksperymentów, jak np. wybuchy wulkanów. Po trzecie gra jest tworzona przez Black Box, a to mówi wszystko. ogólnie całość śmierdzi mi przeładowanym fabułą Undercoverem.
Z resztą jeszcze zobaczymy...
W Hot Pursuit 2 też wybuchał wulkan i nawet była jakaś część na asfalcie i jakoś nikomu to nie przeszkadzało ;)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Radon, co ty pier*olisz ?
Skoro gre robią około dwóch lat, to na pewno mają już dużo zrobione. Każdy pierwszy trailer jest krótki, i dość mało pokazane. Zobaczymy niedługo jak to wyjdzie. Stay Tuned, jak to się w Hiszpanii mówi ;P
matko..dopiero po targach E3 dowiemy się o grze dużo więcej..a na razie ta gra mnie troche przeraża i trudno to wszystko ogarnąć co jest na trailerze..ten kolo na filmie pobił 2 policjantów i uciekł...żeby z tego NFS nie zrobił się jakiś Driver czy coś w tym stylu..trzeba czekać..bo ten teaser na razie nam to wszytko tam uogólnił...
JEST! Premiera w tym roku! Wygląda, że będzie fabuła, pościgi, miasto, krajobrazy, i tuning... Czego chcieć więcej? Już nie mogę się doczekać :)
no ale...co wy chcecie od BLACK BOX ? że zwaliła 1 część po całości to nie znaczy że robią już teraz tylko gów*o...U2,MW - mówicie świetne..a to przecież też produkcja BLACK BOX..a co do fabuły - lepiej żeby była niż żeby jej nie było...
Black Box zwaliło więcej części. Przecież Carbon, World, Undercover nie są udane z resztą ProStreet też nie do końca.